عمومی

ارتباط ساعت خواب و سلامت قلب

یک مطالعه اخیر نشان داد که زمان خواب بهینه در شب وجود دارد که بر سلامت سیستم قلبی عروقی تأثیر می گذارد.

به گزارش patc، این روزنامه جام جم او نوشت: «مطالبات زندگی مدرن و فشارهای کاری باعث شده است که بسیاری از ما فقط چند ساعت بخوابیم.» از آنجایی که میلیون‌ها نفر در جهان کمبود خواب دارند، متخصصان سلامت درباره تأثیرات کمبود خواب بر سلامت ما هشدار می‌دهند. خواب ناکافی یکی از مهم ترین عوامل کاهش سلامت قلب است و با سکته قلبی، فشار خون بالا و حتی سکته مرتبط است. اگرچه مدتی است که رابطه بین مدت خواب و بیماری های قلبی عروقی شناخته شده است، اما مدت زمان دقیق خواب و ارتباط آن با سلامت قلب به طور گسترده مورد مطالعه قرار نگرفته است. با این حال، مطالعه اخیر در این زمینه نشان می دهد که زمان خواب بهینه در شب وجود دارد که بر سلامت سیستم قلبی عروقی تأثیر می گذارد. این بهترین زمان بین 10 شب تا 11 شب است. به گفته محققان، زود یا دیر به رختخواب رفتن ممکن است باعث شود بدن ما علائمی را از دست بدهد که به تنظیم بدن ما در 24 ساعت شبانه روز کمک می کند.

ساعت بیولوژیکی داخلی 24 ساعته

دیوید پلنز، استاد دانشگاه اکستر و نویسنده اصلی این مطالعه گفت: بدن دارای یک ساعت داخلی 24 ساعته به نام ریتم شبانه روزی است که به تنظیم عملکردهای فیزیکی و ذهنی کمک می کند. اگرچه این مطالعه نمی تواند ثابت کند که زمان خواب صبح و عصر بر بیماری های قلبی عروقی تأثیر دارد، اما نتایج مطالعه نشان می دهد که زودتر یا دیرتر به رختخواب رفتن ممکن است ساعت بیولوژیکی بدن را مختل کند و بر سلامتی تأثیر منفی بگذارد. دیوید پلنز اظهار داشت که اگر ساعت شبانه روزی بدن برای مدت طولانی به درستی تنظیم نشود، عدم تطابق بین رفتار و ساعت شبانه روزی بدن باعث افزایش التهاب می شود و ممکن است تنظیم گلوکز را مختل کند که در هر دو مورد خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.

مشکل به خواب رفتن؟

اگر در بیدار شدن در رختخواب مشکل دارید، نکات زیر می تواند به شما کمک کند: قبل از رفتن به رختخواب یک فنجان شیر داغ یا چای بابونه بنوشید تا مغز و بدن خود را آرام کنید. کارشناسان دانشگاه هاروارد می گویند که تخت شما فقط برای خوابیدن قابل استفاده است نه برای چیزهای دیگر مانند تماشای تلویزیون. یک شام سبک بخورید! مصرف کافئین را قبل از رفتن به رختخواب محدود کنید، زیرا کافئین بر کیفیت خواب تأثیر می گذارد. مدیتیشن و تمرکز حواس را تمرین کنید. این تکنیک های تمدد اعصاب به شما کمک می کند تا برای خواب آماده شوید.

منبع: news24.com

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا