حوادث و رویدادها

تأمین امنیت فرزندان در آموزش برخط با اعمال تنظیمات حریم خصوصی

رئیس مرکز شناسایی و پیشگیری از جرایم اینترنتی پلیس FATA ناجا گفت: “آموزش مجازی برای دانش آموزان راهی است که ما قبل از شیوع ویروس کرونا طی نکرده ایم و هیچ تجربه ای در این زمینه نداریم. بنابراین ، نقش خانواده ها در آموزش مجازی دانش آموزان دو برابر است. علاوه بر ملاحظات آموزشی ، آنها باید به ایمنی دانش آموزان نیز توجه کنند.

به گزارش patc ، سرهنگ دوم علی محمد رجبی (علی محمد رجبی) در اولین روز “اسکن محبوب کودکان اینترنتی” با عنوان “کودکان اینترنتی ، کرونا و آموزش مجازی” ، وی گفت: “نادیده گرفتن اقدامات احتیاطی ایمنی ساده فعالیت دانش آموزان در فضای مجازی ، نه تنها باعث سقوط آنها در جرایم سایبری می شود ، و حتی گاهی عواقب و خسارات جبران ناپذیر

وی خواستار فعال سازی تنظیمات امنیتی و به روزرسانی نرم افزار ضد بدافزار سیستم های دانشجویی شد و افزود: “خانواده به یاد داشته باشند که بروزرسانی و نصب وصله های امنیتی را روی برنامه های آموزش آنلاین و سیستم عامل های میزبان فراموش نکنند.”

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم رایانه ای پلیس FATA با بیان اینکه این مدرسه نه تنها زمینه های آموزشی را برای کودکان فراهم می کند ، بلکه سلامت جسمی و روحی کودکان مدرسه را نیز ارتقا می بخشد ، گفت: پس از گذشت یک روز ، استفاده مداوم از تلفن برای دریافت آموزش باعث می شود چاقی ، مشکلات ورزشی و ضعف بینایی را تشدید می کند. بروز آسیب جسمی و همچنین مشکلات عاطفی و روانی.

وی افزود: “خانواده باید نسبت به زمانی که کودکان از فضای مجازی و اینترنت استفاده می کنند بسیار حساس باشد. در ساعات غیر مدرسه ، دسترسی آنها به فضای مجازی را محدود کنید ، تماس تلفنی برقرار کنید و رایانه را مالش دهید و آنها را مجبور به انجام فعالیت های ورزشی و صحبت کنید. با اعضای خانواده آنها. “

رجبی تأکید کرد: خانواده ها باید از نظر آموزش آنلاین خطرات اعتیاد به اینترنت را در دانش آموزان جدی بگیرند و اطمینان حاصل کنند که کودکان از دستگاه های اینترنتی و دستگاه های هوشمند مانند تلفن استفاده می کنند.

وی معتقد است كه استفاده دانش آموزان از دستگاه استخراج به معنای دستیابی به هرگونه محتوا است و گفت: “معلمان باید در محیطی كه به راحتی قابل دسترسی است آموزش و مشق شب را برای دانش آموزان انجام دهند و نیازی به نصب دستگاه های استخراج در دانش آموزان و والدین نیست. این را نظارت كنید.

رجبی با تأکید بر اهمیت توجه به حریم خصوصی و تنظیمات امنیتی در بین خبرنگاران خوشحال اظهار داشت: والدین باید با تعیین رمزهای عبور مناسب ، فعال سازی تأیید دو مرحله ای و اعمال تنظیمات حریم خصوصی ، امنیت کودکان خود را در آموزش آنلاین تضمین کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم اینترنتی پلیس FATA افزود: “تجهیزات باید تمیز شود تا دانش آموزان بتوانند به اینترنت متصل شوند و از طریق تجهیزات به مطالعه بپردازند ، زیرا تصاویر شخصی و خانوادگی والدین و اطلاعات مهم کاری والدین باید ذخیره شود. برای کودکان ، دسترسی به این اطلاعات محرمانه و خصوصی بسیار خطرناک است. اگر دانش آموز سهل انگاری کند ، ممکن است اطلاعات به سرقت رفته یا ناخواسته افشا شود.

رجبی همچنین به دانشجویان شرکت کننده در هر دوره آموزش آنلاین توصیه می کند: اطمینان حاصل کنید که از فروشگاه های معتبر داخلی نرم افزار یا نرم افزار را بصورت آنلاین دریافت می کنید و اطلاعات محرمانه مهم را بر اساس الزامات نرم افزار یا نرم افزار دسترسی به اطلاعات سیستم ، بر روی سیستم نگه دارید. از جدا شدن خودداری کنید.

به گفته وی ، استفاده از نرم افزارهای ضد بدافزار ، سیم کارت های کودکان و رمزگذاری داده های مهم در تلفن یا دانشجویان با کامپیوتر در حال مالیدن کامپیوتر از جنبه هایی است که می تواند به دانشجویان در انجام امنیت آموزش آنلاین کمک کند.

رجبی همچنین خواستار عدم اجازه استفاده از کاربران میهمان در دوره های آموزش آنلاین در مدارس و دانشکده ها شد و تأکید کرد: با تعریف نام کاربری و رمزهای عبور مناسب ، باید دوره های آموزش آنلاین قفل شده و از شرکت سایر افراد در این دوره ها جلوگیری شود تا از این امر جلوگیری شود. تخلفات احتمالی

رئیس مرکز شناسایی و پیشگیری از جرایم اینترنتی پلیس FATA ادامه داد: متأسفانه برخی از مدارس و کالج هایی که دوره های آموزش آنلاین ارائه می دهند ، نام کاربری و رمز ورود را تعریف نمی کنند ، بنابراین هر کسی می تواند به راحتی آدرس سرور را وارد کرده و شماره اتاق را وارد کند. یا کلاس مجازی.

وی بابیان اینکه سهل انگاری در این زمینه مجاز نیست گفت: مسئولان فنی این مدارس و دانشکده ها علاوه بر تأمین امنیت زیرساخت ها ، باید امنیت کاربران کلاس های آنلاین را نیز به طور جدی مدنظر قرار دهند و با تعریف نام و رمزهای عبور مناسب ، به دیگران اجازه دهند. وارد کلاس آنلاین شوید.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم اینترنتی پلیس فتا ناجا با بیان اینکه تعریف کاربر میهمان از کاربران کلاس آنلاین به دلیل نقض امنیت است ، گفت: “کاربران مهمان در دوره های آموزش آنلاین شرکت می کنند. علاوه بر برهم زدن ترتیب این آموزش ها ، می توانید این در کلاس انجام می شود. اگر اتفاقی در کلاس آنلاین رخ دهد ، توسط کاربران مهمان در فضای مجازی به اشتراک گذاشته می شود ؛ اشتراک گذاری گاهی اوقات می تواند به اعتبار کاربران یا مربیان آسیب برساند.

وی ادامه داد: هنگام تدریس در کلاس های آنلاین ، معلمان و معلمان باید به یاد داشته باشند که نرم افزار ضبط صدا و فیلم قادر به ضبط و انتشار است ، بنابراین در کلاس های آنلاین ، فقط باید به اشتراک گذاشته شود و باید از توزیع و اشتراک گذاری جدا شود. از مطالب دیگر.

رجبی تأکید کرد که هنگام ارسال نام کاربری و رمز عبور مناسب به متقاضیان آموزش آنلاین ، باید به آنها گفته شود که نام کاربری و رمزهای عبور را محرمانه نگه دارند تا آنها را برای کسی فاش نکنند.

وی یادآور شد: دانش آموزان همچنین باید به یاد داشته باشند که سو theاستفاده از ویدئوها با محتوای توهین آمیز و ارسال و ارسال مجدد معلمان و مدرسان دوره های آنلاین باید “قانون جرایم رایانه ای” را رعایت کنند ، در صورت شکایت آنها پیگرد قانونی دارند.

براساس وب سایت خبری پلیس ، رئیس مرکز تحقیقات و پیشگیری از جرائم اینترنتی پلیس فتا اظهار داشت: “پلیس FATA آماده پاسخگویی 24 ساعته به شهروندان است. کاربران می توانند به وب سایت پلیس FATA دسترسی پیدا کنند (http: // www. fata. org / zh-cn /) موارد مشکوک را گزارش دهید. www.cyberpolice. “.من قسمت مرکز اورژانس سایبری را به ما اطلاع دهید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا