نماد سایت patc

تمرکز منطقه به سوی ایران!

تمرکز منطقه به سوی ایران!

ایران به عنوان یک کشور استراتژیک در نقطه ثقل خاورمیانه قرار دارد که توسعه ارتباطات دریایی، زمینی، ریلی و هوایی با کشورهای منطقه علاوه بر حسن همجواری و تحکیم روابط می‌تواند درآمد ۲۰ میلیارد دلاری سالیانه برای کشور داشته باشد؛ در این راستا کشورهای همسایه مایل به افزایش ارتباطات با ایران هستند که اخیرا شرکت‌های هواپییمایی ارمنستان، کویت و امارات پروازهای خود را به ایران افزایش داده‌اند.

به گزارش patc، توسعه ارتباطات هوایی در هفته‌های اخیر، نشان از سیاست توسعه روابط ایران با همسایگان دارد. علاوه بر موارد مذکور، معاون وزیر راه و شهرسازی اخیرا گفته است که یک ایرلاین در هفته دو پرواز به دوشنبه داشت. که اخیرا یک ایرلاین دیگر هم انجام پرواز در این مسیر را آغاز کرد.

نخستین پرواز هواپیمایی الجزیره در مسیر کویت-شیراز از روز ۱۴ خرداد در فرودگاه بین‌المللی شیراز انجام و از این پس در روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته ادامه دارد.

روز گذشته اعلام شد که شرکت هواپیمایی “فلای وان آرمنیا” قرار است هفته‌ای چهار پرواز از ایروان به تهران داشته باشد. هم‌چنین نخستین پرواز هواپیمایی الجزیره در مسیر کویت ـ‌شیراز از روز ۱۴ خرداد در فرودگاه بین‌المللی شیراز انجام و از این پس در روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته ادامه دارد.

اولین پرواز شرکت هواپیمایی فلای‌وان ارمنستان از ایروان به تهران

بیشتر بخوانید

ارتباطات ریلی، زمینی، هوایی و دریایی ایران با کشورهای همسایه در حال گسترش است. توافق ساخت راه آهن شلمچه ـ بصره، احداث راه آهن رشت ـ آستارا با همکاری روسیه، افتتاح راه آهن خواف ـ هرات در افغانستان، برقراری پرواز شرکت هواپیمایی الجزیره در مسیر کویت ـ شیراز و ارتباطات دریایی، ریلی و هوایی با سوریه، تنها بخشی از اقدامات صورت گرفته در جهت توسعه ارتباطات و تحکیم روابط با کشورهای منطقه است.

نقش بی‌بدیل استراتژیک ایران در منطقه‌ی خاورمیانه به عنوان یک ظرفیت برای افزایش مبادلات تجاری و اقتصادی کشور مطرح است که دولت سیزدهم قصد دارد از این  ظرفیت در جهت پیشرفت کشور استفاده کند.

یکی از این اقدامات احداث خط ریلی راهبردی رشت ـ آستارا است با سرمایه‌گذاری ۱.۶ میلیارد دلاری روسیه است که زمان رسیدن کالاها از بنادر روسیه به خلیج فارس از طریق ایران را از ۴۵ روز به ۱۰ روز کاهش می‌دهد.

علاوه بر اهمیت توسعه کریدورهای ارتباطی در ایجاد امنیت و وابستگی حمل کالای کشورها به ایران، درآمد پایدار کریدورهای ترانزیتی حداقل ۲۰ میلیارد دلار در سال است.

بنا به گفته سیدابراهیم رییسی ـ رییس‌جمهور سیدابراهیم رئیسی ـ رییس‌جمهور، تقویت مسیر پاکستان، ایران و ترکیه، مسیر ریلی شلمچه – بصره و همچنین راه‌آهن چابهار – زاهدان و اتصال دریای عمان و خلیج فارس به اروپا و نیز تکمیل کریدور شمال – جنوب از جمله بسته‌های تعریف شده برای تقویت جایگاه ترانزیتی ایران است که با جدیت پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل