نماد سایت patc

تکلیف مجلس به دولت برای ایجاد نظام یکپارچه مدیریت مالی

تکلیف مجلس به دولت برای ایجاد نظام یکپارچه مدیریت مالی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور ایجاد شفافیت دولت را موظف کردند با محوریت سازمان ‌برنامه‌وبودجه کشور و همکاری دستگاه های اجرائی ذی‌ربط نسبت به ایجاد نظام یکپارچه مدیریت مالی در بخش عمومی با امکان دسترسی برای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ‌به‌عنوان یکی از طرح های دولت هوشمند اقدام کند.

به گزارش patc، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی نوبت دوم امروز مجلس، بخش هزینه ای لایحه بودجه ۱۴۰۲ را بررسی کرده و بند ز تبصره ۱۹ را به تصویب رساندند.

بر اساس بند ز تبصره ۱۹؛ ‌به‌منظور هوشمندسازی، ایجاد شفافیت و امکان رصد گردش وجوه‌، دولت موظف است با محوریت سازمان ‌برنامه‌وبودجه کشور و همکاری دستگاه های اجرائی ذی‌ربط نسبت به ایجاد نظام یکپارچه مدیریت مالی در بخش عمومی با امکان دسترسی برای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ‌به‌عنوان یکی از طرحهای دولت هوشمند اقدام نماید.

در این نظام، اعتبارات تخصیص یافته، در قالب اعتبار الکترونیک به دستگاه ‌اجرائی ابلاغ می‌شود تا به پشتوانه آن ‌فرایند الکترونیکی انجام هزینه‌کرد، توزیع اعتبار و پرداخت به ذی نفعان نهایی انجام شود. رعایت محرمانگی برای نیروهای مسلح و انرژی اتمی و دستگاههای امنیتی، کارکنان رسته سیاسی وزارت امور خارجه و همچنین نیروهای ماده (۳) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور، الزامی است.آیین‌نامه اجرائی این بند به پیشنهاد سازمان ‌برنامه‌وبودجه کشور با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (شورای اجرائی فناوری اطلاعات) تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.

کلیه ‌رؤسای دستگاه های اجرائی بخش عمومی (موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران) و همچنین مدیران مالی/ ذی‌حسابان موظف به انجام تمامی اقدامات از جمله ثبت اسناد مثبته و برخط تراکنش‌ها و اطلاعات ذی‌نفعان نهائی مطابق با آیین‌نامه اجرائی مذکور در سامانه‌های مربوطه هستند.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل