خانواده و جامعه

سس کچاپ خانگی بخورید – patc

گوجه فرنگی رنگ قرمز تیره خود را از رنگدانه ای به نام لیکوپن دریافت می کند، یک آنتی اکسیدان قوی که به جلوگیری از آسیب و التهاب منجر به بیماری قلبی کمک می کند.

به گزارش patc، متخصصان تغذیه توصیه می کنند گوجه فرنگی را به برنامه غذایی روزانه خود مانند سالاد و ساندویچ های خانگی اضافه کنید تا تاثیر مثبتی در کاهش فشار خون داشته باشد.

در عین حال تاکید می کنند که با وجود این خواص مهم، ماده اصلی سس کچاپ آماده و صنعتی گوجه فرنگی نیست، بلکه قندهای فرآوری شده مانند شربت ذرت یا حتی شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

شربت ذرت یک شربت خوراکی است که از نشاسته ذرت تهیه می شود و محققان بر این باورند که افزایش مصرف این ماده به دیابت نوع 2، سندرم متابولیک و بیماری کبد چرب در انسان کمک می کند.

بنابراین، یک قاشق غذاخوری سس کچاپ آماده ممکن است به اندازه یک کلوچه شکلاتی شکر داشته باشد.

به گفته وب سایت سلامت آمیتا، اگر نیاز به استفاده از سس کچاپ دارید، مطمئن شوید که حاوی شربت ذرت با فروکتوز بالا نیست و یکی از راه های اطمینان این است که خودتان آن را با غذاهای سالم و ایمن مصرف کنید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا