بنده مرحوم امام آقای هاشمی رفسنجانی فرمودند: «هر روز با عده ای ملاقات می کنید و سخنرانی می کنید، گاهی حتی در یک روز این جلسات بیش از یک مورد است.» صداوسیما همه اینها را پخش می کند. در بخش های مختلف خبری که برای بینندگان رادیو و تلویزیون خسته کننده است. امام خمینی (ره) فرمودند نیازی به پخش سخنرانی ها از سوی سعده آزادی نیست که به گفته آقای هاشمی می تواند منجر به سوء تفاهم شود، آقای هاشمی گفت که امام در نهایت موافقت کردند که بازدیدها محدود شود.
در حالی که در ماههای ابتدایی انقلاب، علاقه شدید گروههای مختلف به امام خمینی (ره) آنها را به شنیدن سخنان ایشان تشویق میکرد، سخنرانیها و پخشهای مکرر و متعدد از رادیو معنا پیدا میکرد، امروز در شرایط دیگری قرار داریم. کاستن.
رئیس جمهور به عنوان بالاترین مقام کشور مرکز افکار عمومی است و مردم منتظر شنیدن مهمترین اخبار و وعده های او هستند. برای رفع این نیاز، آقای رئیسی مکرراً مصاحبه میکند یا در مراسم شرکت میکند و همگی بازتاب مطبوعاتی دارند. سخنان رئیس جمهور رگباری از وعده ها و احکام را در روحیه جامعه خلاصه می کرد که بخش مهمی از آن تنها انتظارات را افزایش داد. علاوه بر این، اقتصاد دستوری فقط نظم بازار و قیمت کالاها را برهم میزند؛ بنابراین، در اظهارات بعدی رئیس جمهور، تأثیر حرفهای بودن گذشته محو خواهد شد. اما معمولا جرات و جرات جمع میشود و… بزرگترین بازنده در این مورد، خود رئیسجمهور است، زیرا پس از مدتی قولها و حرفههای مکرر برای مخاطب عادی میشود و حرفهای او جدی گرفته نمیشود.
بدتر از همه، رئیس جمهور گاهی اوقات اطلاعات نادرستی منتشر می کند که می تواند اعتماد عمومی را به خطر بیندازد. علاوه بر این، باگ های گاه به گاه سوژه فضای مجازی نیز شده است. شاید اگر مشاوران رئیس جمهور به رئیس جمهور تذکر می دادند که آقای هاشمی هم به امام دستور داده بود، اعتبار رئیس دولت هم حفظ می شد.
* نوشته شده در روزنامه اعتماد / 30 فروردین 1401