نماد سایت patc

مبادلات تجاری ایران و ارمنستان می تواند به یک میلیارد دلار در سال هم برسد

مبادلات تجاری ایران و ارمنستان می تواند به یک میلیارد دلار در سال هم برسد

ارمنستان |مبادلات تجاری

وزیر اقتصاد ایران در دیدار با رئیس جمهور ارمنستان ضمن تأکید بر توسعه زیرساخت های ارتباطی و مالی دو کشور گفت: “با توجه به توان واردات و صادرات دو کشور ، حجم تجارت می تواند به یک میلیارد دلار برسد. دلار تحت توسعه همکاری های دو جانبه. ”

به گزارش patc ، وی در این جلسه به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، فرهاد دژپسند (فرهاد دژپسند) با اشاره به اینکه باید برای افزایش زیرساخت های ارتباطی ، توسعه راه ها و خطوط ریلی سخت تلاش کنیم ، گفت: تمرکز بر ایروان-یورفا- خط راه آهن تهران ، تجارت را توسعه می دهد. برای روابط بین دو کشور ، من به عنوان وزیر اقتصاد در شورای اقتصادی کشور و پارلمان شرکت خواهم کرد تا روند را تسریع کنم.

وزیر اقتصاد با تأکید بر اینکه این مسئله باید از نظر ساختاری حل شود ، گفت: ما باید روابط عرفی بین دو کشور را توسعه دهیم ، این مشکلات نباید مانع روابط عمیق اقتصادی بین دو کشور شود.

وی هنگام صحبت در مورد همکاری بانکی و بیمه ای بین دو کشور گفت: ما باید الگوی همکاری جدیدی را در این زمینه تعیین کنیم و معاملات دو جانبه ارزی ، بانکی و مالی را در قالب توافق نامه های دو جانبه انجام دهیم.

دژپسند همچنین پیشنهاد داد تا یک بانک مشترک بین دو کشور برای حل مشکلات توسعه مالی و مشاهده روند سریعتر در این زمینه ایجاد شود.

وزیر اقتصاد اظهار داشت که تحت هر شرایطی می توان یک مدل تسویه حساب مالی برای حمایت از دولت و بازرگانان ارمنستان ایجاد کرد. وی افزود: “ما یک مدل باتجربه در این زمینه داریم ، شما می توانید با معاون وزیر و مذاکره کننده ، رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران همکاری کنید و از این سازوکار بهره مند شوید.

دپسند با اشاره به اینکه تفاهم نامه بیمه ای بین ایران و ارمنستان وجود ندارد ، گفت: در حال حاضر با توجه به توانمندی های موجود دو کشور در زمینه حمل و نقل ، استقرار وسایل نقلیه و کالا و توانایی همکاری در جهانگردی می تواند به حل مشکل کمک کند. توافق نامه های بیمه برای چنین مواردی.

وی در ادامه خاطرنشان کرد که روابط تجاری بین دو کشور باید بدون تاخیر توسعه یابد. وی گفت: “در حال حاضر ، حجم تجارت بین ایران و ارمنستان تقریباً 300 میلیون دلار در سال است. با توجه به توانایی های دو كشور ، این رقم می تواند به یك میلیارد دلار برسد.” با توجه به پتانسیل صادراتی ایران ، دستیابی به این هدف غیرممكن است .

وزیر اقتصاد با تأکید بر اینکه در زمینه تجارت خارجی با معرفی توانمندی ها می توانیم تجار و بازرگانان را نیز درگیر کنیم تا حجم تجارت را به حداکثر برسانند ، تأکید کرد: “در حال حاضر کالاهای بسیاری از کشورهای دیگر وارد ارمنستان می شوند و قسمت عمده ای از آنها وارد ایران می شوند. می توانید آماده باشید و توصیه می کنیم با آن به عنوان یک فرصت یکبار در زندگی رفتار کنید.

دژپسند در ادامه با اشاره به اینکه دو کشور سرمایه گذاری خارجی در فرصت ها و توانایی های موجود ، به ویژه در بخش های نفت و گاز و معادن دارند ، افزود: از طریق سرمایه گذاری مشترک خارجی ، می توانیم محصولات ویژه ای برای دو کشور تهیه کنیم. منطقه آسیایی و اروپایی اتحادیه. “مارک های خاصی تولید می کند.

وی در مورد پیشینه تاریخی دو جمهوری گفت: “این سرمایه گذاری ها منجر به گسترش روابط دو کشور شده و تأثیر دائمی دارد. آنها می توانند به سکوی پرتاب ایران و ارمنستان در منطقه تبدیل شوند.”

وی از وهان کروبیان ، وزیر اقتصاد جمهوری ارمنستان خواست تا در تبدیل شدن ایران به عضوی کامل و دائمی اتحادیه اوراسیا نقش داشته باشد. طرف ارمنی باید حل و فصل کند. “برای از بین بردن آن اقدام کنید.

وزیر اقتصاد جمهوری ارمنستان در ادامه جلسه با اشاره به اینکه سخنان وزیر اقتصاد ایران باعث بیدار شدن ایده های جدید در ارمنستان شد ، افزود: “ما می توانیم به طور جداگانه در مورد بیمه بحث کنیم و روی آن تمرکز کنیم ، به ویژه بیمه صادرات.” این امر باعث تشویق بیشتر سرمایه گذاری و صادرات کالا می شود.

وی هنگامی که در مورد توسعه تجارت بین دو کشور صحبت می کرد ، گفت: “گروهی از کارآفرینان و بازرگانان ارمنی به نمایشگاهی که ماه آینده در اصفهان برگزار می شود ، اعزام می شوند و برنامه ریزی شده است که یک کنفرانس اقتصادی در اینجا برگزار شود. ارمنستان. “

وی با اشاره به اینکه ارمنستان اصلی ترین مذاکره کننده ایران برای عضویت رسمی در اتحادیه اوراسیا است ، گفت: این مذاکرات ماه آینده برگزار می شود و ما آماده دستیابی به این هدف در اسرع وقت هستیم.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل