patc/سیستان و بلوچستان بیمارستان ۹۶ تختخوابی نبوت نیروی دریایی کنارک صبح امروز سه شنبه با حضور امیر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در حاشیه افتتاح این بیمارستان در گفت و گو با خبرنگار patc اظهار کرد: بیمارستان ۹۶ تختخوابی کنارک با ۱۱ هزار مترمربع زیربنا، شامل کلیه بخشهای جنرال، جراحی، زنان، نوزادان، پاراکلینیکی است.
دکتر صلاح الدین بویا افزود: این مرکز درمانی با دستگاه های پیشرفته پزشکی از جمله سی تی اسکن، رادیولوژی، اکسیژن درمانی، اتاق های هایپرمال جهت رفاه شهروندان تجهیز شده است.
وی ادامه داد: برای ساخت این بیمارستان ۲۰۰ میلیارد تومان از محل ستاد اجرایی فرمان امام و اعتبارات نیروی دریایی ارتش هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت :همچنین این بیمارستان دارای بخش بستری، دیالیز، آی سی یو، دندانپزشکی و سی سی یو است.
وی تصریح کرد: سرانه تخت بیمارستانی به ازای هر هزار نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر (منطقه جنوب سیستان و بلوچستان) کمتر از ۶ دهم تخت است به طوریکه برخی مواقع برای بستری بیماران با کمبود شدید تخت روبرو میشویم و نیاز است تا حداقل ۲ هزار تخت جدید بیمارستانی تامین اعتبار و افتتاح شود.
وی با بیان اینکه شاخص میانگین تخت بیمارستانی در کشور یک و هشت دهم به ازای هر هزار نفر است و این شاخص در حوزه جنوب سیستان و بلوچستان بسیار ناچیز و اندک است، افزود: شهرهای مختلف استان سیستان و بلوچستان با کمبود شدید تخت بیمارستانی مواجه هستند؛ با همت دولت مردمی تخصیص اعتبار برای افزوده شدن تخت های جدید در جنوب استان کار چندان سختی نیست لذا مردم انتظار دارند با ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در چابهار، بیمارستان در زرآباد، دشتیاری و قصرقند شاخص های سلامت ارتقا پیدا کرده و مشکلات حوزه بهداشت و درمان آنان کمتر شود تا مردم استان برای کمترین بیماری متحمل سفر به سایر استانها نشوند.
نماینده مردم شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، زرآباد و دشتیاری نیز با قدردانی از تلاش های وزارت بهداشت برای افتتاح بیمارستان کنارک اظهار کرد: سرانه تخت بیمارستانی به ازای هر هزار نفر در جنوب استان ۶ دهم است که این رقم در مقایسه با سرانه کشوری ۱.۸ خیلی پایین است.
معین الدین سعیدی بر ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی و تخصیص حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان در فاز نخست آغاز به کار، تاکید و خاطرنشان کرد: مسوولان برای حل مشکلات بهداشتی و درمانی مردم جنوب بلوچستان به ویژه ساحل نشینان فکری اساسی کنند.
وی بیان کرد: در شهرستانهای زرآباد، دشتیاری، قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد، درخواست ویژه دارم هر چه سریعتر برای ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی زرآباد، ۹۶ تختخوابی قصرقند و ۲۲۰ تختخوابی دشتیاری اعتبارات لازم تخصیص پیدا کند و در همین دولت آغاز، تکمیل و بهره برداری شوند.
وی گفت: بیمارستان امام علی (ع) چابهار در حد یک بیمارستان نیست که از ۲۵ تختخواب به بیش از ۲۰۰ تخت ارتقا پیدا کرده و نمی تواند حجم بالای ۷۰۰ هزار نفر از جاسک تا راسک را تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه در تکمیل چند پروژه داخل بیمارستان چندین سال اعتباری وجود ندارد درخواست می شود برای تکمیل طرح های نیمه تمام چاره اندیشی شود.
انتهای پیام