برنامه شورای عالی آموزش و پرورش برای سال جدید

برنامه شورای عالی آموزش و پرورش برای سال جدید

به گزارش patcسیدمصطفی آذرکیش ادامه داد: تلاش ما این است که از ظرفیت فناوری های نوین استفاده کنیم و روش های جدیدی را برای یادگیری در قالب  کار گروهی داشته باشیم. تأکید بر اجرای راهکار ۱۷۳ سند تحول است که می گوید؛ اصلاح و بروزرسانی روش های تعلیم و تربیت با تأکید بر روش های خلاق گروهی تیمی و نوآورانه و با توجه به نقش الگویی معلمان است و همچنین ما علاقه مند هستیم که استفاده بهینه ای از دانش و تجربه پیشکسوتان آموزش و پرورش متناسب با راهکار سند تحول بنیادین را داشته باشیم.

patc در خبری نوشت:وی افزود: توسعه ظرفیت های پژوهش در وزارت آموزش و پرورش با توسعه برنامه ها و اقداماتی که منجر به تقویت روحیه پژوهشگری در دانش آموزان و معلمان شود و تقویت گروه های آموزشی و خانه های راهبری کشوری به عنوان بازوان علمی کشور و آموزش و حلقه واسط بین حوزه های ستادی و صف را در دستور کار داریم.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش همچنین بیان کرد: توسعه آموزش مهارت آموزی که ما باید به تعدادی از دانش آموزان غیر هنرستانی یک مهارت علمی شغلی و فنی و ورزشی را آموزش دهیم جزو تکالیف برنامه هفتم توسعه است.

وی ادامه داد: مهارت آموزی یا افزایش سهم آموزش های فنی حرفه ای و کاردانش متناسب با تکالیف برنامه هفتم توسعه در دستور کار ما است و همچنین ارتقای میانگین نمره امتحان نهایی در متوسطه نیز جزو برنامه های ما است که در برنامه هفتم توسعه به آن تکلیف شده  و تلاش ما در قالب این است که پوشش تحصیلی را در سطح کشور در دوره های تحصیلی متوسطه اول و در متوسطه دوم چه در شاخه نظری و چه در صنعتی و در کاردانش داشته باشیم.

عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش به برنامه های وزیر آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: برنامه هایی که وزیر آموزش و پرورش به مجلس ارائه کردند با رویکردهایی همچون؛ تعمیق باورهای دینی و تقویت باورهای ملی و دینی ما است که به نوعی همیشه در دستور کار بوده است و این ها در قالب برنامه هایی است که هویت بخش و هویت ساز هستند.

وی به الگوی مدرسه تراز اشاره کرد و افزود: برنامه های تحولی ما در خصوص توسعه الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین بعد از استقرار اولیه است که ما در سال آینده به طور جدی پیگیری می کنیم.

آذرکیش ادامه داد: تأکید ویژه بر مطالبات ریاست جمهور در بحث ارتقای کیفیت آموزش از منظر کلاس درس و از منظر تقویت مدیریت آموزش با اجرای الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برنامه های جدی ما خواهد بود به ویژه که علاقه مند هستیم و برنامه ریزی می کنیم برای اینکه در مناطق محروم و کمتر برخوردار ما شرایط آموزشی با کیفیت تری را با بهره مندی از مشارکت دستگاه های اجرایی و جامعه خیرین و منابع دولتی داشته باشیم که مورد تأکید هم رهبرمعظم انقلاب اسلامی و هم ریاست محترم جمهور و وزیر محترم آموزش و پرورش است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش آذرکیش در پایان با بیان اینکه تقویت برنامه های کیفیت بخشی با قوت بیشتری در سال ۱۴۰۴ عملیاتی خواهد شد اظهار کرد: توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزشی و مهارت آموزی را با جدیت بیشتری در سال آینده پیگیری خواهیم کرد و  امیدوار هستیم با کمک معلمان مدیران واحدهای آموزشی ما و مردم و خانواده ها بتوانیم اتفاقات خوبی را در آموزش کشور ان شاءالله رقم بزنیم.

233233

دکمه بازگشت به بالا