ترامپ رشوه دادن به مقامات خارجی را آزاد خواهد کرد؟!

رسانه‌های آمریکایی خبر دادند که رئیس جمهور آمریکا با امضای فرمان اجرایی، قوانین اعمال شده علیه «رشوه به مقامات خارجی» توسط تجار آمریکایی را کاهش خواهد داد.

به گزارش patc، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اوایل روز یکشنبه تهدید کرد که تعرفه‌ ۲۵ درصدی بر واردات فولاد و آلومینیوم توسط تاجران آمریکایی اعمال خواهد کرد.

طبق گزارش «فایننشیال تایمز» تهدیدات ترامپ به افزایش بی سابقه قیمت مس، فولاد و آلومینیوم انجامیده است.

این نشریه گزارش کرد: «تعرفه‌های درحال گسترش ترامپ شکاف قیمتی غیرعادی گسترده‌ای را ایجاد کرده است، به طوری که حق بیمه برای معاملات آتی مس کمکس (Comex) نیویورک به بیش از ۸۰۰ دلار در هر تن نسبت به قیمت لندن افزایش یافته که بالاترین سطح از حداقل اوایل سال ۲۰۲۰ است. مس کمکس در روز دوشنبه ۲ درصد افزایش یافت و کمی بیش از ۱۰ هزار دلار در هر تن بود.»

«تام پرایس»، تحلیلگر اقتصادی نیز به فایننشیال تایمز گفت که حق بیمه‌های بالای ایالات متحده منعکس کننده یک بازار «تحریف شده» است که به جای دلیل معمول افزایش تقاضا، ترس از «کاهش عرضه» را منعکس می‌کند.

او گفت: «ایالات متحده نمی‌تواند در کوتاه‌مدت به هیچ منبع دیگری روی آورد. خریداران در آنجا برای بدست آوردن فلز با یکدیگر رقابت می کنند.»

با این وجود، ترامپ علاوه‌بر امضای فرمان اجرایی برای اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات فولاد و آلومینیوم، با امضای فرمان اجرایی دیگر، قوانین اعمال شده علیه «رشوه به مقامات خارجی» توسط تجار آمریکایی را کاهش خواهد داد.

به گفته ترامپ، این قانون «شرکت‌های آمریکایی را در مضیقه» قرار می‌دهد.

در همین راستا «بلومبرگ» گزارش کرد ترامپ به «پام باندی» دادستان کل آمریکا دستور خواهد داد تا اقدامات انجام شده بر اساس قانون اقدامات فساد خارجی را تا زمانی که دستورالعمل های اجرایی جدیدی صادر شود، متوقف کند. کلیه اقدامات فعلی و گذشته نیز بررسی خواهد شد.

این قانون، شرکت یا شخص دارای پیوندهای ایالات متحده را از پرداخت پول یا ارائه هدایایی به مقامات خارجی به عنوان راهی برای کسب و کار در خارج از کشور منع می‌کند. ترامپ در اولین دوره ریاست جمهوری خود تلاش برای لغو این قانون را بررسی کرد.

رئیس جمهور آمریکا در توجیه آزاد کردن رشوه به مقامات خارجی گفت: «شرکت‌های آمریکایی از اجرای بیش از حد قانون فساد خارجی آسیب می‌بینند، زیرا از مشارکت در شیوه‌های رایج در بین رقبای بین‌المللی منع می‌شوند و زمینه بازی ناهموار را ایجاد می‌کنند.»

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا