معاون فرهنگی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی مطرح کرد:
حسین زارعیان معتقد است که تنها مرکز کارآفرینی و نوآوری در ورزش را در پژوهشگاه تربیت بدنی داریم که در آن هر فردی که ایدهای نو در حوزه ورزش دارد و بخواهد آن را به محصولی منتج کند از آن حمایت لازم صورت میگیرد.
حسین زارعیان معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در گفتگو با خبرنگار گروه پژوهش خبرگزاری آنا در خصوص حضور در بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش، فن آوری و فن بازار گفت: دربخش پژوهشی ما آخرین یافته ها، طرحهای پژوهشی و مقالاتی که تالیف شده است و همچنین آن دسته از طرحهایی که نیاز سازمانهای مختلف را پوشش داده است را در این نمایشگاه به منصه ظهور قرار دادیم.
طرحهایی که با سازمانهای مختلف من جمله ادارات کل ورزش و جوانان استانهای مختلف، کمیته ملی المپیک وزارت ورزش و جوانان و … انجام داده ایم را آخرین یافته هایش را در این نمایشگاه ارائه کرده ایم.
وی ادامه داد: بخش دیگر، بخش فناوریها است که آخرین دستاوردهای فناوری را در حوزه علوم ورزشی در این نمایشگاه ارائه کرده ایم.
ما تنها مرکز کارآفرینی و نوآوری در ورزش را در پژوهشگاه تربیت بدنی داریم و در آن از هر فردی که هر گونه ایدهی نو که در حوزه ورزش دارد و بخواهد آن را به محصولی منتج کند کاملا از آن حمایت لازم را انجام میدهیم.
بخش دیگری نیز با حضور اعضای هئیت علمی در نمایشگاه داریم که به مراجعه کنندگان، مشاورههایی را در حوزه ورزشی و پژوهشی میدهند.
تخصص هیئت علمیهای ما در بحث کودکان، استعدادیابی، بحث تغذیه و … است بطوریکه با اعطا مشاوره در خصوص حیطه تخصصی خودشان به مردم و در اختیار قرار دادن تازهترین دستاوردهای پژوهشی سعی داریم تا مردم را با جدیدترینهای حوزه تربیت بدنی و ورزش آشنا سازیم.
وی افزود: در هفته پژوهش کارگاههای مختلفی را داریم که سعی کردیم در برگزاری آنها حتما به بحث کاربردی بودن آنها توجه کنیم. به عنوان مثال در خصوص استارتآپ ها، کسب و کارهای ورزشی و … کارگاهها را انتخاب کردیم و همکاران ما در این هفته آخرین یافتههای خودشان را ارائه میدهند.
این عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیتبدنی به اخذ مجوز انتشارات پژوهشگاه از سال ۱۳۹۳ اشاره کرد و گفت: در این مدت ۱۰ سال نزدیک به حدود ۲۵۰ عنوان کتاب را به چاپ رساندیم که این کتابها وجه تمایز آنها با دیگر انتشارات این است که ممیزی میشوند و هر کتاب یک فرایند داوری را در خود دارد. در سال ۱۴۰۳ نزدیک به ۱۰ عنوان کتاب چاپ شده است و الان حدود ۱۵ کتاب در دست بررسی و چاپ داریم.
وی ادامه داد: کشور ما به سمت سالمندی در حال سوق پیدا کردن است و در سالهای اینده حدود یک سوم جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد. حسب اهمیت این موضوع برخی از پژوهشها ما به این سمت سوق پیدا کرده است که ورزش سالمندی را در هدف توجه خود قرار دهد.
حتی برخی از کتابهایی که در حال چاپ داریم مربوط به بخش سالمندی است. به عنوان مثال کتابی داریم با عنوان پیشگیری از افتادن سالمندان و یا کتاب دیگری با عنوان تمرین برای سالمندان کم توان داریم که سعی شده تا در آن ها، تازهترین یافتههای پژوهشی قرار داده شود تا از هر نظر برای سالمندان ما کاربردیتر باشد.