patc/کهگیلویه و بویراحمد حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در جریان سیویکمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، صبح امروز سهشنبه ۲۵ اردیبهشت در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی، وارد «یاسوج» مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد شد.
رئیس دستگاه قضا و سایر مسئولان عالی قضایی در جریان این سفر، برنامههایی را در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان کهگیلویه وبویراحمد، ترتیب خواهند داد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، رئیس قوه قضائیه در بدو ورود به فرودگاه یاسوج در جمع خبرنگاران گفت: در جریان سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد تلاش خواهیم کرد در حد مقدور مسائل حقوقی و قضایی مردم استان را برطرف کنیم.
به گزارش patc، روی افزود: همچنین در رابطه با رفع سایر مسائل و مشکلات این استان که مستقیم مرتبط با قوه قضاییه نیست نیز تلاش خواهیم کرد با همکاری سایر دستگاهها، اقدامات مقتضی را در حدی که سزاوار مردم غیور و متدین این استان است، ترتیب دهیم.
گفتنی است در بدو ورود رئیس قوه قضاییه و هیئت عالی قضایی به فرودگاه یاسوج، «آوینا اسدی» به نمایندگی از خانواده معظم شهدا و مردم استان کهگیلویه و بویراحمد، ورود حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به این استان را خیر مَقدم گفت.
دیدار با اقشار مختلف مردمی و جوامع نخبگانی استان کهگیلویه و بویراحمد، از جمله برنامههای سفر رئیس دستگاه قضا به این استان است.
شایان ذکر است حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئتعالی قضایی به استانهای ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان ، خراسانرضوی، سیستانوبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان، البرز، کردستان، آذربایجان شرقی، کرمان، اردبیل، بوشهر و هرمزگان سفر کرده است.
ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفرهای رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضایی انجام میشود، سفرهایی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده است؛ استانهای البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان ، خراسان رضوی (۲ مرتبه)، خراسان شمالی، مازندران، فارس و گلستان نیز استانهایی هستند که رئیس قوه قضاییه طی مدت اخیر بدون انجام تشریفات و بصورت غیررسمی به آن مناطق سفر کرده است.
نقطه اشتراک تمام سفرهای استانی رئیس عدلیه در دوره جدید -اعم از سفرهای رسمی همراه با هیئت عالی قضایی و سفرهای غیررسمی و بدون تشریفات- انجام ملاقاتها و دیدارهای مستقیم و بلاواسطه با متن مردم در سراسر ایران اسلامی و رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی آنها و همچنین اتخاذ رویکرد مسئلهمحور و تخصصگرایانه در قبال چالشها و آسیبهای موجود است که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیتهای دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه میشوند.
انتهای پیام