رویترز به محبوبیت حماس آنلاین تأیید زد/ عضویت ۱۵ هزار نیروی تازه‌نفس در مقاومت فلسطین

رویترز به محبوبیت حماس مهر تأیید زد  عضویت ۱۵ هزار نیروی تازه‌نفس در مقاومت فلسطین

یک رسانه غربی با استناد به اظهارات دو منبع وابسته به کنگره آمریکا از محبوبیت حماس نزد جوانان فلسطینی و پیوستن ۱۵ هزار نیروی تازه‌نفس به این جنبش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آنا، «حماس از آغاز جنگ با اسرائیل بین ۱۰ تا ۱۵ هزار عضو جدید گرفته است»؛ این را دیگر ما که در خط مقاومت قلم می‌زنیم نگفته‌ایم، بلکه آن را «رویترز» در گزارشی اختصاصی نوشته است- نشانه‌ای مبنی بر درستی ادعای رسانه‌های وابسته به محور مقاومت مبنی بر پویایی جنبش آزادی‌خواهی فلسطین به‌رغم ۱۵ ماه جنگ بی‌امان.

رویترز گزارش خود را با استناد به شهادت دو منبع وابسته به کنگره آمریکا در نهاد‌های اطلاعاتی این کشور نوشته و تأکید کرده است که این گروه همچنان تهدیدی دائمی علیه رژیم صهیونیستی است.

جالب آنکه دستگاه اطلاعاتی آمریکا می‌گوید همین تعداد از اعضای حماس (بین ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر) در طول جنگ غزه شهید شده‌اند- نشانه‌ای دیگر مبنی بر اینکه مقاومت ریشه‌دارتر از آن است که با آفت دشمن صهیونیستی خشک شود.

به‌رغم تأکید دائم رسانه‌های وابسته به مقاومت مبنی بر افزایش محبوبیت حماس از بعد از آغاز طوفان الاقصی، این برای نخستین بار است که منابع آمریکایی آماری از میزان عضوگیری جنبش مقاومت فلسطین ارائه می‌دهند.

البته، پیش‌تر هم «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه سابق آمریکا گفته بود که حماس به همان تعداد که نیرو از دست داده، عضوگیری کرده است؛ اما ارائه رقم دقیق امر جدیدی است.

در همان زمان، بلینکن گفته بود: «این (عضوگیری) به‌مثابه دستورالعملی برای جنگ دائم و طغیان درازمدت است.»

البته نباید نسبت به مکر دشمن صهیونیستی غافل بود چراکه این آمار دهی می‌تواند برای حامیان غربی اسرائیل به‌منزله مجوز تشدید تلاش‌ها برای حذف حماس از آینده غزه باشد.

برای مثال، بلینکن به توضیحات خود این جمله را افزوده بود که «هر بار که اسرائیل عملیات نظامی خود را به پایان می‌برد و عقب‌نشینی می‌کند؛ حماس دوباره سر برمی‌آورد چراکه هیچ‌چیز دیگری نیست که خلأ قدرت را پر کند.»

از بعد از اعلام آتش‌بس غزه شاهد تردد آزادانه نیرو‌های مقاومت و حتی احیای پلیس غزه برای ساماندهی به امور آوارگان و بازسازی خدمات زیربنای بوده‌ایم و دیدن چنین صحنه‌هایی ترس اسرائیل، آمریکا و برخی شرکای عرب را که طرح اداره مشارکتی غزه در دوران پساجنگ را می‌کشیدند، دوچندان می‌کند.

البته در این میان، «دنی دنون» سفیر اسرائیل در سازمان ملل تلاش می‌کند ماجرای عضوگیری حماس از قشر جوان غزه را بی‌اهمیت جلوه دهد. توجیه او این است که حتی اگر حماس عضو جدیدی هم بگیرد، دیگر سلاح و وسایل آموزشی ندارد که بتواند آنها را به جنگجو تبدیل کند.

به گمانم این به‌اصطلاح دیپلمات صهیونیست نمی‌داند که مقاومت یک تفکر است که پیش از آنکه در جهان خارج تبلور پیدا کند، در ذهن انسان نقش می‌بندد حال‌آنکه بزرگ‌ترین سلاح مقاومت خون شهدا است.

دکمه بازگشت به بالا