براساس اطلاعات منتشر شده سیارکی به اندازه یک اتوبوس امروز در نزدیکی زمین پرواز میکند.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، براساس اطلاعات منتشر شده سیارکی به اندازه یک اتوبوس امروز در نزدیکی زمین پرواز میکند.
سیارک تازه کشف شده با نام ۲۰۲۴ DW (دی دبلیو ۲۰۲۴) تا ۱۴۰ هزار مایلی زمین و نزدیکتر از ماه به سیاره ما میشود.
دانشمندان پیشبینی میکنند، سیارک تازه کشف شده به اندازه یک اتوبوس مدرسه روز پنجشنبه در فاصلهای نزدیکتر از ماه ما در کنار زمین پرواز میکند، اما تهدیدی برای سیاره زمین است.
این سیارک حدود ۱۳ متر عرض دارد و زمانی که از کنار ما بگذرد، در فاصله ۲۲۵ هزار کیلومتری زمین پرواز میکند. به گفته ناسا، این فاصله نزدیکتر از میانگین فاصله ماه با ماه است که در حدود ۳۸۵ هزار کیلومتر از زمین میچرخد.
سیارک ۲۰۲۴ تنها یکی از چندین به اصطلاح سیارکهای بالقوه خطرناک است؛ طبق فهرست ناسا، در همین زمان سیارک دیگری به اندازه اتوبوس از برد ۷۷۵ هزار کیلومتری عبور میکند.
سیارک دی دبلیو ۲۰۲۴ نخستین بار در ۱۹ فوریه، سه روز پیش توسط ستاره شناسان با بررسی کوه لمون کشف شد. بر اساس پایگاه داده مرکز سیارههای کوچک اتحادیه بین المللی نجوم (MPC) در مرکز اخترفیزیک هاروارد-اسمیتسونیان کارنگی، این بررسی بخشی از بررسی در حال انجام آسمان کاتالینا برای ردیابی سیارکهای نزدیک به زمین است که میتوانند سیاره ما را تهدید کنند.
این سیارک در حدود ۱۲ متر است که در مقایسه با ابعاد زمین بسیار کوچک است. این به این معنی است که اگر این سیارک وارد جو زمین شود، احتمالا به صورت کامل خواهد سوخت و هیچ تهدید جدی برای زمین ایجاد نمیکند.
از آنجا که این سیارک با فاصله زیادی از زمین عبور میکند و اندازه آن هم بسیار کوچک است، محققان و انجمنهای فضایی هیچ تهدیدی برای مردم زمین اعلام نکردهاند. بنابراین، هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد و عبور ان میتواند فرصتی برای مشاهده یک پدیده فضایی جالب باشد.
به طورکلی درحالیکه برخورد با یک سیارک بعید بهنظر میرسد، دانشمندان از سالها قبل برای چنین حادثهای آماده شدهاند. اکتبر سال گذشته ناسا تأیید کرد که با ماموریت دارت موفق شده است مسیر حرکت یک سیاره کوچک را با کوبیدن یک فضاپیما به آن تغییر دهد.