نماد سایت patc

قدرشناسی از پژوهشگران برتر دانشگاه سمنان / ۶۰ ستاره علمی تجلیل شدند

قدرشناسی از پژوهشگران برتر دانشگاه سمنان / ۶۰ ستاره علمی تجلیل شدند

دانشگاه |سمنان

به گزارش خبرگزاری patc استان سمنان ،آئین نجم (نکوداشت جایگاه محققان) با حضور دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف، در سالن همایش‌های بین‌المللی شهید سلیمانی این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم، دکتر سیف الله سعدالدین، رئیس دانشگاه سمنان، با اشاره به شعار توسعه جامع دانش‌بنیان دانشگاه سمنان به عنوان شعار محوری این دانشگاه، گزارشی از وضعیت علمی، پژوهشی و آموزشی این دانشگاه ارائه کرد.

دکتر سعدالدین با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۰۰ محقق پسا دکتری در این دانشگاه مشغول فعالیت علمی هستند، افزود: “خوشبختانه دانشگاه سمنان هیچ بدهی به اعضای هیات علمی و نیز اساتید مدعو و حق التدریس ندارد.

وی همچنین از پیشرفت ۳۰ درصدی ساخت ساختمان آزمایشگاه مرکزی خبر داد و اعلام کرد که این مرکز خدمات آزمایشگاهی برای کل کشور ارائه خواهد داد.

وی به رشد ۴۰۰ درصدی جذب شرکت‌ها و واحدهای فناور در پارک علم و فناوری اشاره کرد و گفت: “در جذب سهم ارزش افزوده شاهکاری در مجموعه پارک علم و فناوری خلق شده است.

همچنین دکتر سعدالدین از ساخت ۱۳۶ واحد خوابگاه متاهیلن در دانشگاه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این طرح در کوتاه مدت به اتمام برسد.

دکتر احسانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان، نیز با اشاره به پنج محور اولویت‌دار این معاونت شامل انرژی، آب و محیط زیست، صنعت، علوم داده و علوم انسانی، گفت: “۵۶ درصد طرح‌های پژوهشی اجرا شده در حوزه استانی هستند و ۸۲ درصد قراردادها مربوط به خارج استان است.”

وی همچنین از اشتغال بیش از ۵۰ درصد دانش‌آموختگان کارشناسی و بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد دانشگاه سمنان در جامعه و صنعت خبر داد و افزود: “نخستین نمایشگاه کار استان سمنان به منظور آگاهی دانشجویان از فرصت‌های شغلی برگزار شد.”

دکتر احسانی همچنین به رتبه نخست آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان در بین آزمایشگاه‌های منطقه ۹ وزارت عتف اشاره کرد و گفت: “این آزمایشگاه با ۴۹ آزمایشگاه عضو شبکه آزمایشگاهی علمی ایران (شاعا) و هشت آزمایشگاه عضو شبکه آزمایشگاهی فناورهای راهبردی، جایگاه ویژه‌ای دارد.”

در این آئین، ضمن تقدیر از ۶۰ پژوهشگر برتر دانشگاه سمنان، از همسر مرحوم دکتر فرامرز هرمزی نیز به واسطه قرار گرفتن این دانشمند فرزانه در لیست پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر جهان تقدیر به عمل آمد.

46

خروج از نسخه موبایل