نایب قهرمان تیم دوبل بدمنیتون در جام بین المللی فجر در گفت و گو با آنا:
نایب قهرمان تیم دوبل بدمنیتون در جام بین المللی فجر گفت: مطمئنا پشتیبانی مالی مدیرعامل سازمان آتش نشانی موجب شد تا به این مدال تاریخی دست پیدا کنیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابتهای بین المللی بدمینتون جام فجر، یکی از معتبرترین رویدادهایی است که ایران میزبانی آن را به عهده دارد و هر ساله برگزار میشود. سی و دومین دوره این مسابقات، چندی پیش در شهر یزد برگزار شد و با توجه به استقبال تیمهای خارجی از کیفیت بالایی برخوردار بود. دستاورد بدمینتون بازان کشورمان از جام فجر امسال یک مدال نقره در بخش دوبل بود که توسط تیم دو نفره پریا اسکندری و رومینا تاجیک به دست آمد. مدالی تاریخی که با غلبه بر تیمهای قدرتمند بدمنیتون دنیا صید شد. اسکندری و تاجیک در حالی به این موفقیت مهم دست یافتند که بیشتر شرکت کنندگان جام سی و دوم حائز رنکینگ زیر ۱۰۰ جهان بودند.
پریا اسکندری در خصوص کیفیت این پیکارها به خبرنگار ورزشی آنا گفت: با توجه به این که امسال، سال قبل از بازیهای المپیک (۲۰۲۴ پاریس) است، تیمهای خارجی استقبال زیادی از حضور در جام فجر کردند. به هر حال این مسابقات در تقویم فدراسیون جهانی بدمینتون ثبت شده و امتیازاتش هم در رنکینگ جهانی لحاظ میشود. برای همین خارجیها آمده بودند تا امتیاز لازم را برای کسب سهمیه المپیک کسب کنند.
عضو تیم ملی بدمینتون بانوان در باره پیش بینی اش از مدال آوری در این مسابقات توضیح داد: حقیقتا با توجه به سطح بالای مسابقات، خود من به شخصه فکرش را نمیکردم که بتوانیم مدال بگیریم. به هر حال نفراتی در این دوره شرکت کرده بودند که بیشتر آنها رنکینگ زیر ۱۰۰ دنیا را داشتند. با توجه به این موضوع انتظار مدال آوری را نداشتیم. اما خوشبختانه آن قدر همه چیز خوب پیش رفت که توانستیم به مدال نقره برسیم. نوع برگزاری مسابقه و حضور تماشاچیان حاضر همه جوره به ما کمک کرد تا روی سکو برویم.
اسکندری به قرعهای که تیم دوبل بدمینتون زنان در جام فجر داشت اشاره کرد: بازی اول و دوممان با تیم عراق و هند بود که راحت پشت سر گذاشتیم. در یک هشتم نهایی مقابل هندیها بازی کردیم که رقابت سختی داشتیم. هندیها در بدمینتون خیلی قوی هستند. رنکینگ آنها ۹۷ بود. این در حالی بود که من و رومینا تاجیک اصلا در دوبل رنکینگ نداشتیم. چون تازه دو ماه است که با هم هم بازی شدیم و به اصطلاح خودمان، کنار هم ایستادیم. بازی با هند را سه بر یک بردیم. در نیمه نهایی با مکزیک رو به روشدیم. تیم دوبل مکزیک، رنکینگ ۶۷ جهان را داشت. بازیکنان این کشور به لحاظ سنی از ما بالاتر بودند و تجربه خیلی بهتری نسبت به ما داشتند ولی آنها را هم دو بر یک شکست دادیم.
وی با تاکید به این که در فینال بازی سختی با برزیل داشتند، ادامه داد: رقیب ما در فینال تیم ملی برزیل بود. تیم دوبل این کشور رنکینگ ۵۳ را داشت. واقعا تیم سرسختی بود. برزیلیها به لحاظ بدنی خیلی از ما سرتر بودند. کاملا مشخص بود که آنها بدنسازی بهتری نسبت به ما داشتند. ما در فینال خستگی را در بدن هایمان احساس میکردیم. ابتدای گیم اول بازی پایاپایی با برزیل داشتیم، اما در ادامه بازی دست آنها افتاد و دو بر صفر شکست خوردیم.
اسکندری با بیان این که سازمان آتش نشانی حمایت بی دریغی از بدمینتون زنان برای حضور در جام فجر داشته، خاطر نشان کرد: تیم آتش نشانی امسال اسپانسر ما بود و برای اولین بار در لیگ برتر، دسته یک و دسته دو بدمینتون زنان، تیم داری کرد. خوشبختانه قهرمان لیگ هم شدیم. با حمایتهای خوبی که مدیرعامل سازمان آتش نشانی از ما کرد توانستیم حضور چشمگیری هم در جام فجر داشته باشیم. مطمئنا پشتیبانی مالی این نهاد موجب شد تا به این مدال تاریخی دست پیدا کنیم. تیم دوبل زنان چند سال پیش هم در جام فجر به مدال رسیده بود. اما مدالی که امسال گرفتیم از این جهت خیلی ارزشمند است که در تقابل با بازیکنان صاحب نام دنیا که همگی رنکینگ زیر ۱۰۰ را داشتند، به دست آمد.
نفر دوم بدمنیتون زنان کشور امیدوار است در کنار رومینا تاجیک تیم موفقی از دوبل زنان را به نمایندگی از ایران در میادین شرکت دهند. وی تصریح کرد: من و رومینا تاجیک تازه با هم بازی میکنیم و با این نتیجهای که در جام فجر گرفتیم، مطمئنا میتوانیم دو هم بازی خوب برای هم باشیم. از مسئولان فدراسیون و وزارت ورزش در خواست میکنم که نگاه ویژهای به بدمنیتون بانوان داشته باشند. ما تا پیش از این رنکینگ جهانی دوبل نداشتیم و الان وارد رده بندی (رنکینگ ۲۶۲) شدیم. برای این که بتوانیم این جایگاه را حفظ کنیم باید در مسابقات مختلف شرکت کنیم که نیازمند، اسپانسر و هزینه مالی بالا است. فدراسیون تا به الان از ما حمایت کرده ولی باید اسپانسر هم داشته باشیم تا بیشتر در مسابقات حاضر شویم. هر چه در میادین بین المللی شرکت کنیم رنکینگمان بالاتر میرود.
وی در پایان گفت: تنها نماینده زن المپیکی ایران خانم ثریا آقایی است. او بعد از سالها تلاش و زحمت و امتیاز جمع کردن، توانست در بازیهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو حضور داشته باشند. کسب سهمیه در رشتهای مثل بدمینتون واقعا دشوار است. باید مدام در مسابقه باشی تا امتیاز لازم را بگیری. ما برای المپیک پیش رو هیچ نمایندهای داریم، امیدوارم شرایط به گونهای شود که با حمایت مالی بخش خصوصی و البته وزارت ورزش بتوانیم از الان برای المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس برنامه ریزی کنیم و راهی این رویداد بزرگ شویم.