میزبانی جام تختی، پاداش سال طلایی کشتی اصفهان بعد از سه دهه

patc/اصفهان رئیس هیئت کشتی استان اصفهان معتقد است برای الگوسازی نسل جدید کشتی اصفهان عهده دار میزبانی بین المللی کشتی آزاد جام تختی شدیم که پاداش سال طلایی کشتی اصفهان بود.
مسابقات بین المللی کشتی آزاد جام جهان پهلوان تختی از روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت به میزبانی استان اصفهان آغاز شد و پس از دو روز و انجام ده ها کشتی جذاب چهل وپنجمین دوره این رقابت ها که با حضور ۱۰ کشور در سالن ۲۵ آبان مجموعه ورزشی نقش جهان برگزار شده بود به پایان رسید. رقابت های نزدیک استقبال قابل توجه و حداکثری تماشاگران همچنین غیبت چند ستاره نام دار با قهرمانی تیمی ایران از نکات ویژه این دوره از رقابت ها بود.
حضور هواداران و کارکنان شرکت سهامی ذوب آهن به عنوان اسپانسر این مسابقات در حمایت از کشتی گیران تیم ملی ایران در رقابت های کشتی آزاد جام جهان پهلوان تختی از نکات جالب این رقابت ها در روزهای برگزاری مسابقات بود.
مصطفی میرزایی در گفت وگو با patc در پایان دو روز داغ کُشتی در خصوص میزبانی استان اصفهان از رقابت های کشتی آزاد جام تختی اظهار کرد: چهل وپنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام تختی به میزبانی استان اصفهان برگزار شد و ۱۰ کشور از سرتاسر دنیا ازجمله کشورهای مدعی روسیه ارمنستان ترکیه و هند در مهم ترین رویداد کشتی ایران حضور پیدا کردند. کشتی گیران مدعی داخلی مان که عنوان داران المپیک و جهان هستند و براساس چرخه انتخابی به این تورنمنت رسیدند در مرحله پایانی بایکدیگر به نبرد پرداختند.
وی درباره کیفیت رقابت های کشتی آزاد جام تختی افزود: مسابقات با رقابت های جذاب و پرهیجان نشان دهنده سطح بالای کیفی آن است. میزبانی این رقابت ها به کمک استاندار اصفهان و رئیس فدراسیون کشتی به نصف جهان داده شد. این میزبانی به استان هایی داده می شود که در بین ۱۰ استان برتر کشور باشند.
رئیس هیئت کشتی استان اصفهان درباره پیشرفت نصف جهان در رشته کشتی بیان کرد: در ۱۴۰۳ استان اصفهان نمایندگان ملی پوشی در کشتی داشت که توانستند در رده های پایه پس از ۳۰ سال قهرمان جهان شوند همچنین به نایب قهرمانی آسیا نیز دست پیدا کنند.
میرزایی با اشاره به هدف استان اصفهان از گرفتن میزبانی جام تختی گفت: تصمیم گرفته شد که قهرمانان جهان و المپیک در استان اصفهان حضور پیدا کنند تا برای آینده سازان کشتی نصف جهان الگوسازی شود و در ریل قهرمانی هرچه سریع تر به عناوین بزرگ بین المللی دست پیدا کنند.
وی یادآور شد: استان اصفهان بعد از ۳۰ سال در کشتی آزاد و بعد از دو دهه در کشتی فرنگی ملی پوشان قهرمان جهان به تیم ملی تحویل داد و این نویدبخش روزهای خوبی است که بتوانیم میزبان مسابقات بین المللی باشیم تا نسل تازه برای به موفقیت رسیدن انگیزه پیدا کنند.
رئیس هیئت کشتی استان اصفهان درخصوص اینکه کشورها با چه میزان قدرت و کیفیت به این رقابت ها آمدند خاطرنشان کرد: برخی کشورها تک ستاره ای دارند که عنوان دار جهان است و برخی کشورها نیز با تیم دوم شان به این رقابت ها آمدند؛ چراکه به نفرات اصلی شان برای مسابقات جهانی کرواسی استراحت داده اند. بعد از گذشت چندین سال نخستین مرتبه است که جام تختی با حضور تعداد تیم های زیادی برگزار می شود و سطح کیفی مسابقات از دوره های قبل بالاتر است.
به گزارش patc کشتی مهیج امیررضا معصومی و امیرحسین زارع یکی از جذاب ترین رقابت های جام تختی بود که در نهایت پس از شش دقیقه مبارزه سنگین امیرحسین زارع موفق به شکست دادن حریف جوان خود شد تا دوبنده تیم ملی سنگین وزن کماکان بر تن وی بماند. زارع پس از برتری در فینال جام تختی و کسب مدال طلا به سمت پدرش رفت و به وی احترام نظامی گذاشت.
حضور پرتعداد علاقه مندان به کشتی و دوستان و خانواده های کشتی گیران کشورمان از استان مازندران برای تماشای مسابقات جام تختی تب سکوها را نسبت به آنچه پیش بینی می شد بالاتر برد و پرحرارت کرد.
از سوی دیگر شکست محمدعلی عموزاد در فینال وزن ۷۰ کیلوگرم مقابل و ضربه فنی شدن مقابل دالگات عبدالکادیروف از اتفاقات عجیب رقابت ها بود همچنین کنار رفتن مجتبی گلیج در نیمه نهایی و ناکامی در رسیدن به فینال و باخت نزدیک یونس امامی به امیرمحمد یزدانی به همراه شکست سنگین امیررضا معصومی مقابل امیرحسین زارع از جذابیت های این دوره به شمار می رود.
انتهای پیام