وقوع ۱۸۳ هزار و ۸۴۰ جرم در آذربایجان شرقی – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

وقوع ۱۸۳ هزار و ۸۴۰ جرم در آذربایجان شرقی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین سردار علی محمدی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری در محل فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: سال ۱۴۰۳ متأسفانه سالی پر از حوادث مختلف بود که با شهادت آیت الله رئیسی و همراهان عزیزشان از جمله شهید آیت الله آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و شهید مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی در حادثه پرواز اردیبهشت همراه شد.

وی ادامه داد: با همدلی و همراهی مردم و اهالی رسانه استان آذربایجان شرقی در سال گذشته توانستیم بیش از دو میلیون تماس فوریت ۱۱۰ را جواب دهیم که ۸۵ درصد رضایت مندی مردم را کسب کردیم.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی بیان کرد: ۱۸۳ هزار و ۸۴۰ جرم در این استان اتفاق افتاده که ۲۱ درصد این جرایم سرقت است و با ۱۴ درصد کاهش نسبت به سال ۱۴۰۲ همراه بوده است.

آذربایجان شرقی در رتبه های برتر امنیت کشور

محمدی با اشاره به این که ۶۰ درصد از سرقت های وقوع یافته در آذربایجان شرقی توسط عوامل انتظامی کشف شده است گفت: آذربایجان شرقی در جایگاه ۲۸ در وقوع جرم نسبت به جمعیت قرار دارد که در وضعیت بسیار خوبی در این خصوص قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: آذربایجان شرقی در خصوص نرخ جرم با توجه به فراوانی وقوع جرم در جایگاه ۱۱ قرار دارد که امنیت پایداری با توجه به آمار برقرار است.

دستگیری ۷ هزار و ۸۰۰ متهم و استفاده از پابندهای الکترونیکی

سردار محمدی از دستگیری ۷ هزار و ۸۰۰ نفر در سال گذشته خبر داد و افزود: عمده سارقین منازل سارقان غیر بومی بوده اند که در این حوزه ۶۱۱ نفر دستگیر شده اند.

وی به استفاده از پابندهای الکترونیکی برای سارقان سابقه دار اشاره کرد و گفت: حدود ۲۰۰ پابند الکترونیکی به استان ما اختصاص یافته است و سارقان با بیش از ۴ سرقت پابند الکترونیکی به پای آنان وصل شده است و ۹۰ درصد از پابندهای الکترونیکی در استان استفاده شده اند.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی گفت: بیشترین آمار سرقت در این استان مربوط به سرقت از خانه باغ ها و پس از آن مربوط به سرقت خودرو و وسایل داخل آن است.

محمدی گفت: در کنترل سرقت ۱۹۴ باند متلاشی شد و ۲۱ هزار و ۲۶۶ قلم از اقلام مال باختگان کشف شد.

انحدام ۱۱۷ باند حرفه ای و خطرناک

این مقام انتظامی ادامه داد: در سال گذشته ۱۱۷ باند حرفه ای و خطرناک در آذربایجان شرقی منهدم شد.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به کشف ۸۴ اراذل و اوباش نوپدید در استان گفت: ۶۷۰ نفر از اراذل و اوباش آذربایجان شرقی توسط فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی احضار شده اند.

محمدی گفت: در بحث هنجارشکنی خودروهای شوتی دو هزار و ۲۴۲ نفر دستگیر شده اند و ۸۶۰ میلیارد ریال هم کشف کالای قاچاق از این خودروها صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه پلیس اماکن نیز یک هزار و ۶۰ واحد پلمب شده است.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در بحث برخورد با اتباع بیگانه یک هزار و ۳۸۰ مورد شناسایی شد که اسکان اکثراً این موارد ممنوع است.

محمدی عنوان کرد: برخی از اتباع بیگانه غیرمجاز در برخی کارگاه ها اشتغال غیرقانونی داشتند که در این زمینه برخورد جدی تری صورت خواهد گرفت و کارفرمایان این کارگاه ها جریمه شدند.

جرایم سایبری و آمادگی ۲۴ ساعته پلیس فتا

وی درخصوص جرایم فضای مجازی گفت: بیشترین جرایم فضای مجازی برداشت های غیرمجاز از حساب های اشخاص است. فوریت های سایبری ۲۴ ساعته پاسخگوی مردم بوده و درخصوص جرایم سایبری ۶۴ هزار و ۹۱۱ مورد تماس تلفنی صورت گرفته است.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی گفت: در بحث موادمخدر توانستیم که به افزایش کشفیات دست یابیم و طرح های پاکسازی در زمینه موادمخدر ۹۹ درصد افزایش داشته اند. با همکاری دستگاه قضائی با توقیف ۳۲ فقره از منازل و اماکنی که اقدام به فروش مواد می شد پلمب صورت گرفت و ۱۴ درصد دستگیری افراد افزایش داشته است.

محمدی گفت: پلیس در خدمت مردم است اما در فعالیت سایر دستگاه های متولی در حوزه معتادین متجاهر مشکل داریم؛ ظرفیت مرکز ماده ۱۶ کافی نیست. ۱۱ هزار و ۷۶۰ نفر معتاد در آذربایجان شرقی جمع آوری شده است که باید مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ تقویت شوند و این معتادین در این مراکز نگهداری شوند.

وی با اشاره به افزایش ۴۹ درصدی امنیت اقتصادی در استان آذربایجان شرقی گفت: هفت هزار میلیارد ارزش پرونده های اقتصادی بود.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی عنوان کرد: در بررسی های گمرکی یک هزار و ۳۹۶ مورد کشفیات صورت گرفت.

محمدی با اشاره به اینکه در تصادفات درون شهری تبریز هشت نفر کاهش فوتی ثبت شد گفت: نسبت به سال گذشته در پلیس راه ۹۰۲ نفر فوتی ثبت شد که ۱۱۸ نفر نسبت به سال ۱۴۰۲ کاهش داشتیم.

دکمه بازگشت به بالا