patc/اصفهان سرپرست اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان اصفهان گفت: بیستوپنجم اسفند تا پنجم فروردین، حدود ۵۰ هزار تماس با مرکز فرماندهی برقرار شده است که از بسیاری از این موارد دریافت مشاوره برای درمان سرپایی بوده است.
محسن زمانی در گفتوگو با خبرنگار patc، درباره آخرین وضعیت امدادرسانی اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان اصفهان، اظهار کرد: خدمات اورژانس بهصورت ۲۴ ساعته و مستمر در سال است و وقفهای در آن ایجاد نمیشود، همچنین بهواسطه حلقه اول سلامت، تحت عنوان طرح سلامت ستاد نوروزی فعالیت خود را بهطور مضاعف و در راستای خدمت به شهروندان انجام میدهد.
وی افزود: برخی نیروهای امدادرسانی در بعضی از فصول و شرایط در حالت آمادهباش قرار میگیرند، اما آمادگی اورژانس پیشبیمارستانی ۳۶۵ روز و بهصورت حرفهای است و با تشکیل بعضی قرارگاهها ممکن است مجموعه از لحاظ کمی افزایش پیدا کند، ولی کیفیت ثابت است.
سرپرست اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان اصفهان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تولیت طرح سلامت را بر عهده دارد، ادامه داد: اورژانس پیشبیمارستانی در حوزههای درمان، بهداشت و مقولههای سلامت فعال است، از بیستوپنجم اسفند و با تشکیل کارگروهها فعالیت اورژانس آغاز میشود.
زمانی خاطرنشان کرد: اورژانس پیشبیمارستانی با ۱۶۲ تیم پایگاهی بهصورت جادهای و شهری با حدود ۳۰۰ دستگاه آمبولانس که به نوعی بیمارستان سیار است، در خدمت مردم است.
وی تصریح کرد: اورژانس تنها حمل و انتقال بیماران را انجام نمیدهد، بلکه خدمات بهداشت، درمان و مشاور پزشکان عمومی و تخصصی، بلافاصله بر بالین بیمار انجام میشود تا بیمار را به مرکز مجهزتر تحویل دهیم.
سرپرست اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان اصفهان با اشاره به اینکه اورژانس با حدود ۱۲۵۰ نفر از کارکنان، ۳۰۰ دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس و موتورآمبولانس در حال خدمترسانی است، خاطرنشان کرد: در کلانشهرها برای کاهش میزان تماس چارهای نداریم جز اینکه با کمترین میزان حرکت بر بالین بیمار برسیم که یکی از راههای آن فرهنگسازی و استفاده از موتورآمبولانسها است که در حال حاضر بین ۶ تا ۱۰ دستگاه است و باید حداقل ۱۰ برابر افزایش پیدا کند.
زمانی با اشاره به بالگردهای فعال در اورژانس افزود: یک مرکز هوایی شبانهروزی در حال حاضر فعال است.
وی با بیان اینکه از بیستوپنجم اسفند سال گذشته تا پنجم فروردین سال جاری حدود ۵۰ هزار تماس با مرکز فرماندهی برقرار شده است، ادامه داد: البته از این تعداد تمام افراد از همکارانم مشاوره دریافت میکنند، بسیاری از آنها دریافت مشاوره برای درمان سرپایی بوده است، بهرغم اینکه وظیفه قانونی ما نیست، حدود یک ششم از تماسها پس از مشاوره منتج به انتقال میشود که شامل ۸۰۰۰ بیمار از تعداد ۵۰ هزار تماس میشود.
سرپرست اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان اصفهان با بیان اینکه حدود ۵۰۰ نفر از بیماران اعم از کودکان و مادران باردار احتیاج به مراقبتهای ویژه داشتند که باید به مراکز خاص منتقل میشدند، گفت: در زمان اوج سفرها حوادث ترافیکی نیز مزید بر علت میشود و آمار حوادث افزایش پیدا میکند.
انتهای پیام