تخم مرغ ماده غذایی سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است و یک غذای سالم و سیر کننده و ارزان بوده که میتوانید آن را در رژیم غذایی خود جای دهید؛ اما متخصصان هشدار میدهند که نگهداری غیر صحیح از تخم مرغ، نه تنها فایدهای به بدن شما نمیرساند، حتی ممکن است شما را در معرض بیماریهای جدی قرار دهد.
تخم مرغ ماده غذایی سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است و یک غذای سالم و سیر کننده و ارزان بوده که میتوانید آن را در رژیم غذایی خود جای دهید؛ اما متخصصان هشدار میدهند که نگهداری غیر صحیح از تخم مرغ، نه تنها فایدهای به بدن شما نمیرساند، حتی ممکن است شما را در معرض بیماریهای جدی قرار دهد.
خوردن تخم مرغی که به درستی نگهداری نشده باشد، عاملی برای مسمومیت سالمونلا خواهد بود. به همین دلیل متخصصان هشدار میدهند که این اشتباهات را حین نگهداری از تخم مرغ مرتکب نشوید.
تخم مرغ را هرگز داخل درب یخچال قرار ندهید
بسیاری از یخچالها فضای تخم مرغ را در قسمت درب یخچال تعبیه کرده اند، اما متخصصان هشدار میدهند که این کار اشتباه است، زیرا درب یخچال محلی است که بیشتر در معرض تغییر دما قرار میگیرد؛ بنابراین نگه داشتن تخم مرغ در این قسمت باعث میشود که این ماده در معرض خراب شدن قرار بگیرد. به جای آن بهتر است تخم مرغ را در بدنه یخچال و قسمت عقبتر بگذارید تا تغییرات دمایی اتفاق نیفتد و تخم مرغ مدت زمان طولانیترین سالم باقی بماند.
تعداد دفعات باز کردن در یخچال را به حداقل برسانید
هنگامی که تخم مرغ را داخل یخچال میگذاریم و محل آن مناسب است، باز هم باید دقت کنیم که تعداد دفعات باز کردن در یخچال را به حداقل برسانیم. در غیر این صورت تغییرات دمایی خیلی زود تخم مرغ را خراب میکند.
تخم مرغ را داخل کارتون (شانه) خودش نگهدارید
قرار دادن تخم مرغ در کارتون مخصوص خودش یکی دیگر از راههای سالم و ساده برای افزایش طول عمر تخم مرغ است. این کارتونها به گونهای طراحی شده اند که از نشت مواد جلوگیری میکنند و تغییرات دمایی در آنها اتفاق نمیافتد. همچنین خطر خراب شدن تخم مرغ را کاهش میدهند.
هرگز تخم مرغ را داخل کابینت قرار ندهید
در بسیاری از کشورهای دنیا مردم عادت دارند به جای این که تخم مرغ را داخل یخچال بگذارند، آنها را داخل کانتر یا کابینت قرار میدهند که انجام این کار اشتباه است و باعث انتقال باکتری میشود. همچنین هوای بیرون یخچال لایه محافظتی روی پوسته تخم مرغ را از بین میبرد و در نتیجه تخم مرغ بیشتر در معرض فاسد شدن قرار میگیرد.