رویکرد وزارت بهداشت در شناسایی و درمان مبتلایان HIV / اهمیت مصرف مداوم دارو در بیماران

بهداشت |ناسا

رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت با بیان اینکه صرف نظر از اینکه بیماران مبتلا به HIV چگونه به این ویروس مبتلا شده‌اند، درمان آنها به صورت رایگان و محرمانه انجام می‌شود؛ گفت: فرد مبتلا در صورت مصرف مداوم دارو می‌تواند سطح ویروس را در بدن خود کاهش دهد و از انتقال بیماری به فرد سالم جلوگیری کند.

دکتر هنگامه نامداری‌تبار در گفت‌وگو با patc، با بیان اینکه الگوی انتقال ویروس HIV تغییر کرده، گفت: دو موضوع سبب تغییر الگوی انتقال ویروس HIV در کشور شده است؛ به طوری که تعداد موارد ابتلا به HIV ناشی از اعتیاد کاهش یافته است. هنگامی که تعداد موارد ابتلا ناشی از اعتیاد کاهش می‌یابد، سهم ارتباط جنسی در ارتباط با ابتلا به ایدز افزایش می‌یابد. کاهش سهم اعتیاد یک خبر خوب است؛ چرا که سهم یک عامل انتقال این ویروس کاهش یافته است. 

وی با بیان اینکه انتشار ویروس HIV از طریق ارتباط جنسی می‌تواند در تمام دنیا افزایش یابد، گفت: وزارت بهداشت بر موضوع شناسایی و درمان بیماران مبتلا به HIV متمرکز است. موضوع انتقال و پیشگیری از راه‌های انتقال HIV در سال‌های گذشته در کانون توجه قرار گرفته بود؛ در حال حاضر، هدف مشخصی برای خود در نظر گرفته‌ایم. 

نامداری درباره هدف مشخص وزارت بهداشت برای بیماری ایدز اظهار کرد: هدف مشخص وزارت بهداشت در مواجهه با بیماران مبتلا به HIV این است که بیماران مبتلا به این بیماری را شناسایی و درمان کند. صرف نظر  از اینکه فرد چه از طریق ارتباط جنسی، چه از طریق اعتیاد یا هر راه دیگری به HIV مبتلا شده، شناسایی و درمان شود. 

رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت گفت: موضوع مهم آن است که فرد مبتلا در صورت مصرف مداوم دارو می‌تواند سطح ویروس را در بدن خود کاهش دهد و از انتقال بیماری به فرد سالم جلوگیری کند. برهمین اساس هم بر شناسایی و درمان بیماران متمرکز شده‌ایم. 

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا