کاهش بهای نفت در واکنش به دورنمای منفی مصرف

به دلیل نگرانی در مورد بهبود تقاضای جهانی سوخت ، قیمت نفت در روز سه شنبه کاهش یافت ، که با هشدارهای کشورهای بزرگ تولید کننده نفت تشدید شد.

نفت خام برنت با 5 سنت یا 0.1 درصد افت به 39.56 دلار در هر بشکه رسید.

نفت خام وست تگزاس اینترمدیت با کاهش 3 سنت یا 0.1 سنت به 37.23 دلار در هر بشکه رسید.

روز دوشنبه هر دو شاخص پایین تر بسته شدند

چی یوکی چن ، تحلیلگر ارشد در شرکت تجارت سان وارد ، گفت: فضای بازار نفت به دلیل چشم انداز تقاضای تولیدکنندگان نفت است و بسیاری از کشورها نگران افزایش شیوع ویروس کرونا هستند و این کشورها نگران بازیابی کند تقاضا هستند. دنیای سوخت توجه مردم را به خود جلب کرده است و هنوز هم منفی است. نفت خام برنت و نفت وست تگزاس اینترمدیت تا بهبود تقاضای آمریکا برای روغن کوره احتمالاً بین 35 تا 40 دلار آمریکا باقی خواهند ماند.

عمده تولید کنندگان و بازرگانان نفت پیش بینی می کنند که به دلیل پیامدهای اقتصادی شیوع ویروس کرونا ، چشم انداز تقاضای جهانی سوخت کم رنگ خواهد شد.اوپک در آخرین گزارش ماهانه خود پیش بینی تقاضای جهانی نفت را کاهش داد. BP همچنین اخیراً اعلام کرده است که تقاضای جهانی نفت ممکن است در سال 2019 به اوج خود برسد و به حالت عادی برنگردد.

اوپک در گزارش ماهانه خود پیش بینی کرده است که تا سال 2020 ، تقاضای جهانی نفت به 9.46 میلیون بشکه در روز کاهش می یابد و به 90.2 میلیون بشکه در روز می رسد. این رقم بالاتر از 9.06 میلیون بشکه در روز کاهش پیش بینی شده در گزارش سازمان ماه گذشته است.

پس از آنکه ژنرال خلیفه حفتر قول داد که به محاصره چندین ماهه تأسیسات نفتی لیبی پایان دهد ، نگرانی در مورد افزایش عرضه جهانی نفت تشدید شد.

هیرویوکی کیکاوا ، مدیر تحقیق در امنیت نیسان ، گفت که برخی از سرمایه گذاران قبل از جلسه کمیته نظارت مشترک اوپک پلاس در روز پنجشنبه سهام خود را معامله کردند.

سرمایه گذاران منتظر نتیجه جلسه هستند ، که تعهدات اعضای اوپک پلاس در توافق نامه کاهش تولید را بررسی کرد ، اما تحلیلگران انتظار ندارند این سازمان کاهش بیشتر تولید را توصیه کند زیرا نفت خام برنت به زیر 40 دلار در هر بشکه رسید.

نگرانی در مورد قطع عرضه نفت ایالات متحده تا حدی از قیمت ها حمایت می کند. در حالی که طوفان سالی به سمت زمین گلف مرکزی حرکت می کرد ، شرکت های انرژی ، بنادر و پالایشگاه ها روز دوشنبه تعطیل شدند. این دومین طوفان شدید است و فعالیت های نفت و گاز در منطقه طی یک ماه اخیر مختل شده است.

به گزارش رویترز ، پالایشگاه های نفت خام چین یک ماه پیش در ماه آگوست به دومین سطح بالاترین سطح افزایش یافت که به دلیل حجم بالای واردات مورد استفاده پالایشگاه های چین در ابتدای سال جاری بود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا