نماد سایت patc

برقراری ارتباطات در مناطق بحران‌زده با بالن ارتباطی

برقراری ارتباطات در مناطق بحران‌زده با بالن ارتباطی

برقراری ارتباطات در مناطق بحران‌زده با بالن ارتباطی

در صورت بروز بحران ، بالون ارتباطی منطقه تحت تأثیر بحران را در بر می گیرد و به بیش از 1000 نفر اجازه می دهد تا همزمان با سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه و اتصالات ناهمزمان برای 10 هزار نفر به طور همزمان وصل شوند.

به گزارش patc ، در صورت وقوع زلزله یا سیل ، نقش اصلی قطع آب ، برق ، گاز ، جاده ها و ارتباطات از راه دور است. البته افراد در بحران می توانند وقفه موقتی در برخی سرویس ها را تحمل کنند ، اما قطع ارتباط ارتباط تلفنی به این معنی است که امدادگران از آن آگاهی ندارند ، یعنی مشخص نیست که در کجا آسیب جدی دیده اند و یا افرادی که نیاز فوری دارند. کمک.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات “بالون ارتباطی” را در ویدئوی “ایران هوسمند” ایجاد کرد که نتیجه دانش و تلاش محققان موسسه تحقیقات فضایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در شرایط اضطراری است.

در سال های اخیر محققان ایرانی با طراحی و ساخت بالون ارتباطی مشکل قطع اتصال را در شرایط اضطراری برطرف کرده اند. بالن های مجهز به دستگاه های بی سیم در مناطق آسیب دیده ، ارتباطات شبکه ای را برای بسیاری از مردم و نجاتگران برقرار می کنند.

این بالون می تواند 300 کیلوگرم تجهیزات ارتباطی را حمل کند ، می تواند تا 500 متر پرواز کند و مناطق بحرانی را تحت پوشش قرار دهد ، و به بیش از 1000 نفر امکان اتصال همزمان را می دهد ، در حالی که 10000 با سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه به صورت هم زمان متصل می شوند. به همین ترتیب ، با استفاده از دوربینی با عملکرد بزرگنمایی 30 برابر ، می توانید منطقه اطراف را رصد کرده و مکان مورد نیاز خود را پیدا کنید.

این بالون چندین بار در اربعین حسینی در مرز مهران در سال های 1397 و 1398 مورد استفاده قرار گرفت و داستان بحران سیل و سیل در پلدختر در جنوب شرقی کشور را روایت کرد. تنها در شرایط بحرانی می توان ارزش این دستاورد را تعیین و کار نیروهای آسیب دیده و امداد را آغاز کرد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل