برترین های کار و کسبعمومی

تعمیر نمای ساختمان

تعمیر و ترمیم نمای ساختمان را در دسته بازسازی انواع نما و مرمت نماهای آسیب دیده ساختمان از جمله ریزش سنگ ها و سایر ایرادات نما می باشد .

ظاهر نما یقینا مهم ترین قسمت ساختمان است و توجه به آن نشان دهنده نظم و صلیقه ساکنین آن است . علاوه بر اهمیت حفظ ظاهر نمای ساختمان باید توجه‌ داشته باشیم که برای محافظت از عابرین و ساکنین ساختمان حتما به مقاومت و استحکام نمای ساختکان تان دقت کافی را داشته باشید .و ترمیم نما و تعمیر نمای ساختمان با روش دسترسی طناب راپل یکی از ضروری ترین مسائل برای هر ساختمان است .

سنگ های ریخته نمای ساختمان که نیاز به ترمیم نما دارد . تعمیر سنگ نمای ساختمان / نصب سنگ های ریخته شده نما

با گذشت زمان و تغییرات دما و نوسانات مکانیکی که به سازه وارد می شود ،در نهایت منجر به سست شدن نما و یا ریزش سنگ های نما می شود که عواملی چون عدم اسکوپ سنگ و نفوذ رطوبت پشت سنگ و همچنین نشست های ساختمان می تواند نیاز ساختمان به ترمیم و تعمیر نما بیشتر کند.

فیلم ترمیم سنگ نمای ساختمان

به عنوان مثال به هنگام مشاهده اولین ریزش و سقوط سنگ نما لازم است تا با سرعت هرچه بیشتر ترمیم و مرمت نما انجام شود .

با افزایش تراکم شهری ارتفاع ساختمان ها بلند تر و بلند تر می شود و این مساله موجب می شود تا دسترسی به نمای ساختمان با روش های سنتی مانند جرثقیل یا داربست غیر ممکن یا بسیار هزینه بر باشد اینجاست که اهمیت هر چه بیشتر مشهود می شود ، زیرا که با دسترسی راپل می توان با هزینه کم و سرعت عمل بالا اقدام به ترمیم انواع نمای ساختمان کرد .

انواع تعمیر نمای ساختمان

هر چقدر از اهمیت حفظ زیبایی نمای ساختمان برایتان بگویم کم گفتم! زیرا که در بحث اساسی هر ساختمان هر چقدر که به داخل ساختمان هزینه کنید بدون مرمت نمای ساختمان زیبایی چشم گیری نخواهید داشت ، پس تعمیر نمای ساختمان را در اولویت قرار دهید .

تعمیر و ترمیم نمای سنگی

اجرای نمای سنگ صلصالی روز به روز در ایران رو به افزایش است و دلیل آن قیمت ارزان سنگ در ایران و فراوانی معادن سنگ است به هر حال الان نمای زیبا و لوکس یک نمای سنگی طرح دار و سنگین است و این یک واقعیت غیر قابل انکار است.

اما این زیبایی و تجمل نما می تواند با ریزش چند قاب سنگ از نما کاملا زشت و نامفهوم دیده شود وظیفه ما در گروه نماکاران تهران استفاده از مهارت ها و آموخته ها برای تعمیر و ترمیم نمای سنگی است تا با اجری از ریزش بیشتر سنگ ها جلوگیری و با زیبایی و نما را به ساختمان شما برگردانیم .

توجه داشته باشید استفاده از پیچ و رولپلاک نمای ساختمان در مواقع زلزله و طوفان ایمنی نمای ساختمان تان را به شدت بالا می برد .

وقتی که سنگی از نمای ساختمان تان ریزش میکند توجه داشته باشید که امکان دارد هر یک از سنگ های دیگر نما بریزد بنابراین این فرضیه که تنها یک قسمت نمای ساختمان پیچ شود کاملا اشتباه است و با انجام دریل کاری و سوراخ کردن سنگ نما به سنگ های کناری تنش وارد شده و سست می شود بنابراین الزامی است که تمام سنگ های نما ترمیم شود .

سنگ ریخته نمای ساختمان که باید مقاوم سازی شود و سنگ ها نصب شود ترمیم نمای سنگی با روش دسترسی با طناب / تعمیر سنگ نمای ساختمان

تحقیق و مقاله در مورد تعمیر نمای ساختمان |ترمیم ترک سنگ نما

تعمیر و ترمیم سنگ های تزئینی

اجرای سنگ های تزئینی در نمای ساختمان دارای تنوع زیادی است و می تواند زیبایی خیره کننده ای به نمای ساختمان ببخشد . اما این سنگ های تزئینی دارای معایبی هست که یکی از آنها عدم اتصال مناسب آن به نما است که می تواند در دراز مدت دچار ریزش شود و نمای ساختمان را زشت و ناقص کند ، همچنین برخی از سنگ های تزئینی نما به دلیل ابعاد بسیار کوچک و خالی بودن پشت شان امکان پیچ و رولپلاک وجود ندارد و راهکار ما برای ترمیم و تعمیر سنگ های تزئینی نما استفاده از روش تزریق ماستیک و کاربرد رزین سنگ می باشد .

ترمیم نمای کامپوزیتی

کامپوزیت ها متشکل از ورقه های آلومینیومی است که با استفاده از پانج یا پیچ های سرمته ای به شاشی نما نصب می شوند . این ورق ها می تواند به مرور زمان در اثر زنگ زدگی یا باد و طوفان از نما جدا شود و نیاز به ترمیم نمای کامپوزیتی پیدا کند که ما می توانیم کار تعمیر نمای کامپوزیت را برای ساختمان تان انجام دهیم .

از ایرادات دیگری که می تواند در دراز مدت به کامپوزیت وارد شود بحث نظافت نمای کامپوزیت و نیز تعویض و نگه داری لاستیک های بین کامپوزیت است که هر چند وقت یک بار باید تعویض شوند .

تعمیر بندکشی بین سنگ های نما

بند بین سنگ نمای ساختمان یکی دیگر از قسمت های حساس نما است که نیاز به ترمیم دارد و باید هموره آنها را بررسی کنیم زیرا علاوه بر حفظ زیبایی نما نشان دهنده و محکم بودن سنگ ها می تواند باشد .

برای ترمیم بندکشی نما لازماست تا از ترکیب مواد سیمانی و مواد نانو با کیفیت استفاده کنیم تا علاوه بر حفظ ظاهر آببندی نما نیز انجام شود .

خدمات ترمیم نمای ساختمان با چه روش هایی قابل ارائه است ؟

ارائه خدمات ترمیم نمای ساختمان نیاز به صعود و دسترسی به ارتفاع دارد تا بتوانیم با کیفیت خوب اقدام به تعمیر نما کنیم . برای دسترسی با سه روش زیر می توانیم اقدام کنیم :

ترمیم نما با طناب راپل

اولین و پرکاربرد ترین روش دسترسی استفاده از طناب راپل است که توسط تکنسین های ماهر شرکت بهاری انجام می شود ، در این روش دیگر خبری از داربست و هزینه های گزاف آن و مجوز های لازم برای برپامردن آن نیست و یک تکنسین ماهر می تواند با دسترسی آسان تمامی کارهای مربوتعمیر و یا ترمیم نمای ساختمان  از جمله خدماتی می باشد که منظور مرمت نمای خارجی ساختمان انجام می شود .

ظاهر نما تاثیر بسزایی در زیبایی شهر و محل سکونتمان دارد همچنین نمای ساختمان به عنوان یک عنصر اصلی در ساختمان به شمار می رود و محافظت از زیبایی ظاهری آن از اهمیت بالایی برخوردار است  ، علاوه بر زیبایی عدم تعمیر نما ممکن است خطراتی برای افراد و ساکنین  ساختمان به وجود بیاورد .

نمای ساختمان با گذشت زمان و تحت تاثیر قرار گرفتن عواملی نظیر  شرایط جوی ، اشکالات نصبی مانند اسکوپ نکردن سنگ ها ، نفوذ رطوبت و عدم آب بندی نما زیبایی و پایداری خود را از دست می دهد ، بنابراین قبل از هر حادثه و پرداخت خسارت  به فکر ترمیم نمای ساختمان باشیم .

به  عنوان مثال  وقتی سنگ های نمای ساختمان  دچار ریزش می شوند بایستی سریعا اقدام به مقاوم سازی و کنیم چرا که امکان سقوط سنگ از سایر نقاط  نما نیز وجود دارد به همین منظور ترمیم نما  نه تنها باعث زیبایی نمای ساختمان می شود بلکه از خطرات احتمالی نیز پیشگیری می شود .

امروزه با توجه به افزایش ارتفاع ساختمانها و یا ساخت برج های بلند مرتبه  امکان تعمیرات نما برای تمامی اشخاص قابل امکان نمی باشد  چرا که  کار در ارتفاع نیازمند تخصص بالا و استفاده از ابزارهای ایمنی می باشد به عنوان مثال  برای برج هایبالای 10 طبقه با داربست بسیار زمان بر و پر هزینه می باشد برای کاهش هزینه و افزایش سرعت اجرا از روش راپل بهره می گیریم .

خدمات ی ساختمان با چه ابزارهایی قابل انجام خواهد بود ؟

ترمیم نمای ساختمان با سه روش امکان پذیر خواهد بود :

کار با طناب و یا به اصطلاح راپل :

کار در ارتفاع با طناب  علاوه بر ایمنی بالا و تخصصی بودن دارای هزینه پایین تری نسبت به روش های دیگر می باشد .

سرعت اجرای بالا ، دسترسی به تمام نقاط نما از جمله مزایای دیگر این روش می باشد .

امروزه با توجه به پیشرفت ابزارهای ایمنی کار در ارتفاع ، نصب داربست جهت تعمیرات نما کمتر مورد استفاده قرار می گیرد چرا که علاوه بر هزینه بالای نصب ممکن است خطراتی را برای ساکنین و شخصی که بر روی چوب داربست کار می کند ایجاد کند همچنین فضای زیادی را اشغال میکند که مانع از رفت و آمد عابرین و سایل نقلیه می شود .

این دستگاه معمولا به صورت ماهیانه اجاره داده می شود که هزینه نصب آن حدود 4 میلیون در ماه می باشد علاوه بر هزینه بالای نصب آن ، سرعت اجرای کار نیز پایین می باشد و علت آن هم این است که سبد های نصب شده روی این دستگاه 2 تا 6 متری باشند که بعد از انجام این مساحت می بایستی مجدد دستگاه جابه جا شود که خود شامل هزینه نصب مجدد می باشد . معمولا کلایمر جهت سیمان کاری بغل کار ساختمان  مورد استفاده قرار می گیرد چرا که ممکن است به هر دلیلی  همسایه  کناری اجازه اجرای سیمانکاری را  با داربست نمی دهد و کارفرما ناچارا مجبور به نصب کلایمر می شود .

انواع تعمیرات نمای ساختمان

امروزه در انجام عملیات تعمیرات نما در اولویت قرار گرفته است چرا که اولین جایی که چشم هر بیننده را به خود جذب می نماید نمای ساختمان می باشد.

تعمیر و ترمیم نمای سنگی :

امروزه اجرای نمای سنگی به علت وجود معادن بزرگ سنگ در ایران رو به افزایش است ، اما سنگ های  نما به علت عواملی نظیر اسکوپ نکردن سنگ و اشکالات نصبی که توسط سنگ کار ها انجام می شود دچار ریزش می شود که به منظور حفظ ظاهر ،  مقاوم سازی سنگ ها و پیشگیری از خطرات جانی و مالی اقدام به کنیم .

استفاده از متریال پیچ ورولپلاک  ایمنی نمای ساختمان را در زمان زلزله و طوفان های شدید بالا می برد .

درصورتی که قسمتی از سنگ های نما سقوط  کرده باشد با تهیه سنگ همرنگ نما و نصب مجدد آنها میتوانیم زیبایی نمای ساختمان را باز گردانیم .

وقتی از سنگی از نما سقوط می کند این نشانه این می باشد که  هر لحظه ممکن است از قسمت های دیگر نما نیز ریزش کند بنابراین این فرضیه که اجرای پیچ و رولپلاک برای قسمتی از نما که سنگ آن افتاده است کاملا اشتباه است ، علاوه براین با انجام عملیات دریل کاری و سوراخ کاری ، سنگ های  کناری نیز دچارلرزش و لق شدن می شود  و طبیعتا بایستی تمامی سنگ نمای را رولپلاک نماییم .

تعمیر سنگ های تزیینی نما :

اجرای سنگ های تزیینی در نمای ساختمان بسیار زیبا و دارای تنوع می باشد ولی دارای معایبی می باشد که بعد از گذشت زمان دچار ریزش می شوند مقاوم سازی این گونه نماها بسیار مشکل میباشد و علت آن هم ابعاد کوچک و شکننده بودن آنها هستش که بعد از دریل کار خرد می شوند به همین منظور تنها راه باقی مانده کشیدن توری بر روی سنگ ها می باشد که این  روش ممکن است ظاهر نما را زشت نماید .

اما کار دیگری که میتوانیم انجام دهیم تا خیالمان از ریزش سنگ ها راحت شود کندن تمای سنگهای تزیینی و نصب سنگهای با ابعاد بزرگتر و یا اینکه به جای سنگ  از رنگ مخصوص نما استفاده نماییم .

جهت نگهداری سنگ های تزیینی قبل از ریزش می توانیم از رزین ها استفاده نماییم تا علاوه بر براق شدن سنگ موجب چسبندگی بهتر به یکدیگر شوند .

تعمیر نمای آجری :

نمای آجری به علت بافتی که دارد پس از گذشت زمان جرم و آلودگی به عمقش نفوذ می کند لذا جهت نگهداری آن نیاز است که هر چند سال یک بار اقدام بهکنیم .

درصورتی که مدت زمان طولانی از عمر نما بگذرد و اقدام به نظافت نما نکنیم نیازاست که با مواد سیلیس واتر سند بلاست کنیم ، این روش ممکن است آسیب های به آجر بزند چرا که از سطح آجر لایه بر داری می شود بافت آجر را زبر میکند و خیلی زود کثیف می شود .

جهت نگهداری و براق کردن آجر می توانیم از رزین ها استفاده نماییم ، رزین به عنوان یک پوشش عمل می کند  و خاصیت آب گریزی به سطح می دهد همچنین می توانیم از مواد نانو  بهره بگیریم با این تفاوت که مواد نانو دارای خاصیت آبگریز کننده و ضد شوره کننده به سطح می دهد و هیچ تعقییر رنگ و براقیتی ایجاد نمی کند.

تعمیر نمای کامپوزیتی:

کامپوزیت از ورق های آلومینیومی ساخته شده است که بعد از شاسی کشی آهن  بر روی نما  با استفاده از پیچ های سرمته ای تثبیت می شوند .

این ورقها ممکن است به مرور زمان در اثر طوفان ها و یا زنگ زدن پیچ از نما جدا شود و نیاز به نصب مجدد پیدا کند که یا اینکار را می توانیم بدون  نصب داربست و با روش راپل انجام دهیم .

گاهی اوقات به علت فرسوده شدن بند بین کامپوزیت ها از سطح نما جدا شده و آویزاش می شوند و علاوه بر ظاهری ناپسند موجب نفوذ رطوبت می شود ،  به منظور آب بندی نمای کامپوزیت می توانیم از لاستیک های مخصوص درز بندی به همراه چسب های پلی بورتان بهره بگیریم .

نمای کاموزیت نیز مانند سایر نما ها نیاز به شستشوی دوره ای دارد تا از رسوب باران های اسیدی به آن جلوگیری کنیم .

در صورتی که مدت طولانی از نظافت نما گذشته باشد دیگر با شستشوی نما نیز نمیتوانیم رسوب های نشسته  را برطرف کنیم و تنها  راه باقی نمانده اجرای رنگ آمیزی نمای کامپوزیت می باشد که بایستی از رنگ های مخصوصی استفاده نماییم .

تعمیر نمای شیشه ای :

تمیز بودن شیشه از داخل ساختمان و همچنین بیرون ساختمان برای ما بسیار دارای اهمیت می باشد ، در برخی از نما ها به علت عدم دسترسی شیشه ها از بیرون امکان  نظافت وجود ندارد بنابر این بایستی از روش راپل استفاده نماییم .

در ساختمان های بلند ممکن است تعدادی شیشه در ارتفاع شکسته باشد  و امکان نصب از داخل وجود نداشته باشد که میتوانیم با روش راپل و ابزار های مخصوص اقدام به نصب شیشه نماییم.

تعمیر نمای سیمانی :

نماهای سیمانی به علت عواملی نظیر نشست ممکن است دچار ترک مویی و عمقی در سطح خود شود عدم پر کردن ترک های نما موجب نفوذ رطوبت و نم زدگی به داخل می شود .

پر کردن ترک های نمای سیمانی با بتونه های ضد آب و یا چسب های مخصوص آب بندی انجام می شود . همچنین میتوانیم از مواد نانو جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت استفاده نماییم .

رنگ آمیزی نما :

به منظور نگهداری و حفظ زیبایی از نماهای سیمانی ، سنگی و یا آجری  میتوانیم با استفاده از رنگ های آکرولیک مخصوص اقدام به   نماییم .

این گونه رنگ ها علاوه بر قابل شستشو بودن ظاهری زیبا به نمای ساختمان می دهد که چشم هر بیننده ا ی را به خود جلب   می کند .

در برخی از نمای سیمانی که دارای بافتی زبر می باشند میتوانیم از کنیتکس نما بهره بگیریم ، کنتکس به علت دانه بندی که دارد تمامی نواقص  روی نما را پر می کند و سطحی یکدست و یک رنگ به ما می دهد همچنین دارای تنوع رنگی مختلفی می باشد.

رنگ های آکرولیک بر پایه آب میباشد و اجازه تنفس به سطح می دهند و در صورت اجرای صحیح به هیچ وجه پوسته نمی شوند .

در برخی از نماهای رنگ آمیزی شده به علت عدم اجرای زیر پرایمر پوست پوست شده است که در این گونه نما ها می بایستی در ابتدا با دستگاه واترجت کل نما را شستشو دهیم تا پوسته های ایجاد شده را برداریم و بعد از آن کل نما را با پرایمر بپوشانیم تا آماده بتونه کاری، آستر و رویه شود .

تعمیر بندکشی های بین سنگ های نما :

بند بین سنگ ها یکی از نکات مهمی می باشد  که از سقوط سنگ ها جلوگیری  میکند ، در صورت از بین رفتن بندکشی ، آب ناشی از بارندگی به پشت سنگ نفوذ می کند و حتی در صورت اسکوپ موجب زنگ زدن آن می شود و بعد از مدتی از نما جدا می شود علاوه بر این موجب نفوذ رطوبت به داخل ساختمان می شود .

بستن درز انقطاع بین  دو ساختمان :

درز انقطاع به منظور ایجاد فضای خالی بین دو ساختمان مجاور تعبیه می شود تا در زمان زلزله و نشست ساختمان ، باعث کاهش ضربه شده و خسارتی متوجه یکدیگر نشود .

با ورق گالوانیزه به منظور جلوگیری از ورود پرندگان و حیوانات دیگر انجام می شود تا از ایجاد آلودگی و فضولات آنها و همچنین سرو صدا جلوگیری شود .

 

ط به ترمیم نما را انجام دهد .

 

دکمه بازگشت به بالا