مچ دستها، پشت گوش و گردن نقاطی است که به طور معمول برای عطر زدن استفاده میشود. این نقاط به دلیل داشتن نبض، باعث پخش شدن اسانس عطر خواهند شد. برخی افراد علاوه بر استفاده از عطر در این نواحی، شروع به زدن عطر در همه نقاط بدن می کنند. این عطر زدن اشتباه، گاهی موجب ایجاد حساسیتهای خفیف تا حتی شدید در افراد میشود. در واقع اغلب افراد تصور میکنند استفاده از عطر بیشتر و اسپریکردن آن بر تمام بخشهای بدن، باعث ماندگاری عطرها میشود. ناگفته پیدا است این موضوع کاملا اشتباه بوده و برای جلوگیری از این اشتباه، باید نقاط ممنوعه عطر زدن را بشناسید و هرگز به آنها عطر نزنید. در ادامه، نقاط ممنوعه عطر زدن و دلیل ممنوعیت هر کدام از آنها را با هم بررسی خواهیم کرد. همراه ما باشید.
1- لباس: حبس بو در میان تار و پود لباس
اشتباهی که بسیاری انجام می دهند پاشیدن عطر روی لباس است. این موضوع موجب به جا ماندن عطر روی لباس و لک شدن می شود. این کار از پخش شدن عطر به طور مناسب هم جلوگیری می کند. در اغلب موارد، اسپری کردن عطر روی لباس، میزان پخش و ماندگاری بو را کاهش خواهد داد. به همین خاطر، این روش قدیمی را فراموش کنید. از این پس، ادکلنهای ارزشمند خود را روی لباسهایتان اسپری نکنید و عطر زدن به سایر نواحی همچون مچها، پشت لاله گوش و روی نبضها را امتحان کنید.
2- موها: شکنندگی و خشکی موها
موها یکی از نقاطی هستند که عطر را بهخوبی پخش میکنند. دلیل این موضوع این است که رشته های مو، اسانس عطر را بهخوبی منتشر میکنند. اما سوال مهم این است که آیا عطر برای مو ضرر دارد؟ باید بدانید الکل موجود در عطر، باعث خشکشدن موها و آسیب به آنها میشود. به همین خاطر، عطر زدن به مو کاملا اشتباه است. برای داشتن موهایی خوشبو، بهتر است از ماسکهای مو و از آن بهتر، عطرهای اختصاصی مو استفاده کنید. بدین شکل، علاوه بر بوی خوش و ملایم ادکلن خود، موهای شما نیز عطر و رایحه خوبی را پخش خواهند کرد. در مطلب عطرهای مو، این موضوع را بهصورت کامل و دقیق بررسی کردیم. پیشنهاد میکنیم این مطلب را نیز مطالعه کنید.
3- صورت: سوزش، خارش و حساسیت
احتمالا یکی از واضحترین مناطق ممنوعه برای استفاده از عطر، چشمها و صورت است. ادکلن زنانه ویتابلا برای زدن به دهان یا اطراف آن مناسب نیست . چشمها و اطراف آن و البته کمی پایینتر از بینی، همه روشهای اشتباه عطر زدن هستند. استفاده از ادکلنهای بر پایه الکل در این نواحی، احتمال ابتلا به انواع مسمومیت را افزایش میدهد. علاوه بر آن، عطر زدن به اطراف چشمها، باعث خارش، سوزش، قرمزی و تورم خواهد شد. بنابراین هیچگاه ادکلن را روی نواحی مختلف صورت خود، اسپری نکنید. ممکن است پخش بوی خوب در هنگام روبوسی و یا صحبتکردن با اطرافیان، شما را به انجام این کار وسوسه کند. با وجود این باید به شما بگوییم، ادکلن زدن اصولی و طبق قواعد، پخش بوی مناسب در هر حالتی را به شما خواهد داد.
4- اطراف گردن: از نقاط ممنوعه عطر زدن برای پوست های نازک و حساس
گردن جای بسیار خوبی برای زدن عطر است. این بخش به دلیل عبور رگهای اصلی و وجود نبض، بهترین و ماندگارترین حالت ادکلن را برای شما به ارمغان میآورد. عطر زدن روی نبض، یکی از بهترین انتخابها است. شاید شما نیز با این سوال مواجه شده باشید که چرا عطر را روی نبض میزنند و دلیل ماندگاری عطر در این مناطق چیست؟ در پاسخ باید به شما بگوییم عبور جریان خون در رگها و شدت آن در نبضها، باعث گرمای بیشتر این نواحی در بدن میشود. به همین خاطر، ادکلن در این نواحی بهدلیل گرمای بیشتر، کمکم تبخیر شده و پخش بوی بسیار بیشتری خواهد داشت.
قرارگرفتن سلولهای این بخش در معرض این گرما، باعث نفوذ بهتر مواد عطر شده و ماندگاری نیز به همین دلیل افزایش پیدا میکند. البته عطر زدن روی گردن، برای همه مردم مناسب نیست. معمولا عطرها و ادکلنها از ترکیبات مختلفی ساخته میشوند. این ترکیبات در برخی مواقع و برای برخی از افراد، حساسیتزا خواهند بود. بنابراین اگر دارای پوست حساس و نازک هستید، از عطر زدن بر گردن و اطراف آن خودداری کنید
. هرچند در برخی پوستهای حساس، ممکن است حساسیت به عطر در هر بخشی از بدن رخ دهد. نشانههای حساسیت به عطر، شامل سوزش، قرمز شدن، خارش، تورم و برخی مواقع التهاب و جوشزدن است. در مطلب حساسیت به عطر، این موارد را بهصورت کامل بررسی کردیم. بیشک بروز علائم حساسیت دقایقی پیش از ترک خانه به سمت یک قرار ملاقات مهم و یا مهمانی بزرگ، اتفاق چندان خوشایندی نیست. پیشنهاد میکنیم با مطالعه این مطلب، نشانههای حساسیت به عطر را فرا گرفته و آنها را به خاطر بسپارید.
5- زیر بغل: افزایش احتمال حساسیت
یکی از رایجترین نقاط برای استفاده از اسپریهای خوشبو کننده بدن، زیر بغل است. با وجود این، استفاده از عطر و ادکلن در این ناحیه کاملا اشتباه است. این بخش از بدن به دلیل ساختار خاص و حساس، مکان مناسبی برای عطر زدن نیست. بهترین محصولات مورد استفاده برای این بخش از بدن، انواع اسپریهای اختصاصی، مام یا بادی اسپلش مردانه بیز است. عطر زدن به زیر بغل، ممکن است باعث ایجاد سوزش و خارش شود. تورم و قرمزی این بخش از بدن، دیگر نشانههای خطرناکی است که پس از عطر زدن ممکن است شاهد آن باشید. ادکلن خنک با پخش بو و ماندگاری عالی، همراه با ترکیبات چوب، گیاهان معطر و مرکبات برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید ادو پرفیوم مردانه شنل، روی تصویر کلیک کنید.
6- درون حفره ناف: احتمال عفونت
اطراف ناف، یکی دیگر از بخشهای مهم بدن برای استفاده از عطر میلانو بیز و ادکلن است. با وجود این باید به شما بگوییم که عطر زدن درون حفره ناف، یکی از اقدامات خطرناک و اشتباه است. حفره ناف -مخصوصا در مردان پر مو- مستعد عفونت است. موهای بدن، گرمای هوا و آلودگی محیط اطراف آن، ممکن است باعث ایجاد بوی بد در این بخش شود. به همین خاطر ممکن است برخی از افراد تصور کنند عطر زدن به این بخش، روش مناسبی برای کاهش بوی آن است. باید بدانید که این روش بسیار اشتباه بوده و احتمال تشدید عفونت را در پی دارد. پیشنهاد ما این است که موهای بدن خود را بهصورت منظم کوتاه کرده و یا کاملا شیو کنید. حفره ناف را در هر بار حمام کردن، کاملا تمیز کرده و بدین شکل، از ایجاد بوی بد در آن بخش از بدن جلوگیری کنید.
7- دست: احتمال افزایش حساسیت یا مسمومیت
عطر زدن به مچ دست و روی نبض، یکی از بهترین راهها برای افزایش ماندگاری و پخش بوی عطر است. البته این موضوع تنها به مچ دست محدود شده و عطر زدن به دستها، یکی از نبایدهای مهم در زمان عطر زدن است. عطرها میتوانند به پوست انگشتان و یا کف دست، آسیب رسانده و باعث خشکی و اگزمای آنها شوند. از سوی دیگر، ممکن است در اثر برخورد دست به دهان، چشم و یا خوراکیها، مقداری از عطر به بدن شما وارد شود. بدین شکل، سوزش چشم، تلخی دهان و یا در موارد خیلی حساستر، مسمومیت رخ میدهد. ادکلن تلخ و خنک، مناسب تابستان همراه با نتهای برگ درخت نارنج و پرتقال برای بررسی مشخصات عطر مردانه بولگاری و خرید آن، روی تصویر کلیک کنید.
حساسیت پوستی
هر فرآورده آرایشی و بهداشتی هر قدر گران قیمت و با کیفیت هم باشد، ممکن است مصرف آن در بعضی شرایط باعث ایجاد واکنش پوستی در افراد شود. استفاده از این مواد در ابتدای امر ممکن است عارضه ای برای مصرف کننده ایجاد نکند اما بعد از مدتی ممکن است پوست فرد در اثر تماس با این مواد مقاومت نشان دهد تا جایی که ممکن است این مواد به محض تماس مستقیم با آفتاب، تاثیر منفی شان را بروز دهند.
درصورتی که واکنش هایی مانند تاول زدن، خارش، قرمزی پوست، پوسته پوسته شدن، ترشح، باقی گذاشتن لک، حساس کردن فرد به نور آفتاب رخ بدهد، فرد باید مصرف آن مواد را قطع کند. هرچند به وجود آمدن این عوارض باعث نمی شود تا مصرف آنها قدغن اعلام شود زیرا اگر فرآورده به شکل استاندارد تولید شده باشد احتمال وقوع این عوارض بسیار نادر است.
بیماری هایپرهیدروز و خوشبو کننده ها
کسانی که ترشح غدد عرقی شان طبیعی است مشکلی ندارند و به راحتی می توانند از خوشبوکننده با رعایت نکات ایمنی استفاده کنند. اما در این میان افرادی هستند که شرشر عرق می کنند و به خاطر اینکه کسی متوجه بوی بد عرق شان نشود، از انواع و اقسام خوشبوکننده ها استفاده می کنند تا بوی بد را مهار کنند. اما این راه حل برخورد با این مشکل نیست و حتی وقتی از خوشبوکننده ها روی بدنشان استفاده می کنند از ترکیب عرق و خوشبوکننده ها بوی غیر قابل تحملی متصاعد می شود.