چگونه رب انار شیرین را ترش کنیم؟

کنسروشن یک طعم معروف رب انار است. حتی شمالی ها هم اصرار دارند که رب انار باید کاملا ترش باشد. از انار وحشی با دانه های بسیار ترش استفاده می کنند. با این وجود، رب انار شیرین جذابیت خاص خود را دارد. در ضمن ممکن است طعم بسیار ترش رب انار را دوست نداشته باشید. اما چگونه می توان اسیدیته رب انار را از بین برد؟ میشه رب انار خیلی ترش رو شیرین کنیم؟

برای درمان مشکل روغن انار و درمان آن

طعم رب انار از دانه های انار می آید. به عنوان مثال، وقتی از دانه های ترد بیشتری مانند انارهای جنگلی کوچک و شمال استفاده می کنید، رب انار خوش طعم تری خواهید داشت. اما اگر دانه های انار شیرین دارید، یک رب انار شیرین عالی دارید. در عین حال، طعم کلی رب ها در فضای ماساژ ایجاد می شود. ملاس طعمی بین تلخ و شیرین است. شوری تقریباً یک طعم خوش طعم است که به شیرینی منتقل می شود.

برای از دست دادن اسیدیته تفاله انار سعی می کنیم به همان طعم برسیم. ما هرگز نمی توانیم از یک تفاله انار بسیار ترش نورلند به یک تفاله انار بسیار شیرین تبدیل شویم. اما می توانیم غلظت اسیدی را کاهش دهیم و به سراغ طعم ملاس با رنگ و بوی شیرین برویم. هدف از شیرین کردن رب انار رسیدن به همان طعم شیرین با رنگ و عطر شیرین است.

تکنیک اسیدی کردن انار

برای مبارزه با خشم، باید به سمت مخالف شیرین حرکت کنیم. بنابراین وقتی می خواهیم سس انار را شیرین کنیم باید به سس انار شیرین کننده اضافه کنیم. اما این افزودنی های شیرین چیست؟

ما مجاز به افزودن هر نوع شیرین کننده به رب انار نیستیم. این مکمل باید همان شکل و قوام رب انار را داشته باشد. در عین حال باید دوام داشته باشد و به راحتی قالب نگیرد. از طرفی طعم ترش را پنهان خواهد کرد. نه اینکه در کنار طعم ترش رب انار حس شیرینی داشته باشد.

برای خنثی کردن اسیدیته رب انار می توانید از انواع شیره مخصوصا شیره خرما استفاده کنید. آب میوه بهترین دسر است زیرا خود آب آن پایدار است و با افزودن به رب انار خراب نمی شود از طرفی آب میوه شکل و قوام رب انار را دارد هر دو مایع غلیظ با ویسکوزیته بالا هستند

افزودن آب خرما به رب انار تاثیری در غلظت ندارد و می تواند مقداری از ترشی رب انار را کاملا بپوشاند. از طرفی بادوام است و به راحتی نمی شکند. شیرینی آن با شیرینی انار هماهنگ است و طعم ملایمی ایجاد می کند. البته در افزودن آب خرما به رب انار دقت کنید. دو قاشق غذاخوری برای 1 کیلوگرم رب انار ترش کافی است.
برای خرید رب انار به سایت ترش واش مراجعه نمایید.
خط قرمز برای شیرین کردن انار است

مراقب باشید که ترشی رب انار را از بین ببرید. این شیرینی گاهی عواقب جدی دارد. مثلا ممکن است طعم بدی پیدا کند یا پودر انار را خراب کند.

شیرین کردن شکر خط قرمز پررنگ است. هرگز از شکر یا محصولات قندی مانند آب نبات برای شیرین کردن رب انار استفاده نکنید. شکر طعم ترش رب انار را به خوبی نمی پوشاند. در عین حال خیلی سریع رب انار شما را ایجاد و از بین می برد. همه محصولات قندی شیرین کننده های مناسبی برای از بین بردن طعم ترش رب انار نیستند.

برای شیرین کردن انار از عسل استفاده نکنید. مخلوط عسل با رب انار تشکیل نمی شود و در نهایت یک رب انار دو فازی را تشکیل می دهد. از طرفی با شیرین کردن تفاله انار زیاده روی نکنید. برای از بین بردن اسیدیته رب انار نباید زیاده روی کنید. مخلوط کردن بیش از حد در آب میوه، شیرینی تند را در ترشی های رقیق نشده ایجاد می کند که اصلا طعم جالبی نیست.

رب انار را رقیق نکنید تا مزه ترش آن از بین برود. اضافه کردن آب اسیدیته رب انار را از بین نمی برد. طعم نسبتا ترش باعث می شود کمتر دلپذیر باشد. در عین حال با کاهش غلظت، روی شخصیت رب انار تاثیر منفی می گذارد. آخرین نکته برای خنثی کردن اسیدیته رب انار پرهیز از نمک است. نمک مخالف طعم ترش نیست. نمک شور است و افزودن آن از تلخی آن جلوگیری می کند. از سوی دیگر اعتقاد بر این است که وجود نمک از کپک زدن رب انار جلوگیری می کند. شوری باعث کاهش اسیدیته رب انار نمی شود. اضافه کردن نمک اضافی به ترشی ها مشکل جدیدی ایجاد می کند که همان شوری است.

دکمه بازگشت به بالا