آیا گیاهخواری خطر Covid-19 را کاهش می دهد؟

گیاه

یادداشت:

طبق وب سایت سلامت ملی هند ، مردم دلایل مختلف گیاهخواری دارند. برخی به دلیل اهمیت حیوانات به رژیم های گیاهی روی می آورند ، برخی دیگر به دلیل سلامتی ، زیرا حاوی میوه ، سبزیجات ، چربی و کلسترول کم و مفید برای قلب هستند. رژیم گیاهخواری خطر بیماری های جدی قلبی و سرطان را کاهش می دهد ، همچنین متابولیسم را افزایش می دهد و باعث کاهش وزن می شود. وی همچنین گفت که یک رژیم غذایی کاملاً خوب و پر از دانه می تواند پاسخگوی نیازهای افراد در هر سنی باشد.

در مقایسه با گیاهخواران ، گیاه خواران دارای چربی ، کلسترول و ویتامین های C و E کمتری هستند. آنها مواد مغذی بیشتری ، اسید فولیک ، پتاسیم ، منیزیم و داروهایی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها مصرف می کنند که می توانند کلسترول بد (LDL) را کاهش دهند و آن را کاهش دهند. برای فشار خون و شاخص توده بدنی (BMI) ، هر دو با بیماری کم خطر یا بیماری صعب العلاج. طول عمر یکسان است. در این گزارش همچنین به انجمن رژیم های غذایی آمریکا اشاره شده است که بیان می دارد غذاهای کاملاً آماده ، از جمله انواع غذاهای گیاهی یا مواد مغذی ، مغذی بوده و دارای مزایای سلامتی بسیاری در پیشگیری و درمان برخی بیماری ها هستند.

مزایای یک رستوران گیاهخوار

غذاهای گیاهی می توانند از سایر مواد غذایی سالم تر باشند زیرا گیاهان حاوی مواد مغذی بیشتری هستند. رعایت رژیم غذایی گیاهی با کاهش خطر ابتلا به بیماری و بیماری ایسکمیک قلب ، کاهش فشار خون ، کاهش خطر کلی سرطان و بیماری های مزمن همراه است. چنین غذاهایی با کمک کتابهای آشپزی و برنامه های غذایی گیاهخواری که توسط متخصصان تغذیه و کتابهای آشپزی ارائه می شوند ، سلامتی را ایجاد می کنند بدون اینکه طعم غذا به خطر بیفتد.

ارتقا محیط طبیعی

وقتی فردی سبزی خوردن را انتخاب می کند ، به نفع محیط است. حیوانات ظالم هستند زیرا حیوانات نیاز خاصی دارند. زندگی خطرناک ، تزریق هورمون های سریع رشد و تجهیزات برای از بین بردن مراقبت از حیوانات از مواردی هستند که در تهیه غذاهای گیاهی استفاده می شود. به گفته بی بی سی ، اگر بقیه مردم جهان گوشت نخورند ، می توان تأثیرات تغییرات اقلیمی را اندکی کاهش داد.

اگرچه همه افراد در دنیا نباید گیاه خوار باشند ، اما توجه به این نکته مهم است که رژیم های گیاهی می توانند مواد مغذی را برای یک رژیم متعادل فراهم کنند. گیاهخواران غیر گیاهخوار نیز با کاهش تقاضای گوشت و کاهش مصرف ، محیط زیست را رونق می بخشند. رژیم های گیاهی می توانند مزایای روحی و جسمی زیادی داشته باشند و بسیاری از افراد مشهور امروزه از سبک زندگی گیاهخواری استقبال می کنند.

سبزیجات با رژیم غذایی بد

انتخاب غذاهای گیاهی بهترین راه برای دریافت انرژی و سلامتی است. با داشتن بسیاری از مواد مغذی سالم ، ویتامین ها ، آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم ، می توانید از فشار خون بالا ، اندام تحتانی و بیماری های قلبی پایین و سایر بیماری ها لذت ببرید. با این حال ، خوردن سبزیجات می تواند عوارض جانبی داشته باشد.

ناامیدی و اضطراب

مطالعات در مورد گیاهخواران و سلامت روان نشان داده است که گیاهخواران 28٪ بیشتر دچار مشکلات اضطرابی و استرسی 18٪ هستند. متأسفانه ، هیچ دلیل دقیقی برای این فرض مشخص نشده است. بدون مخالفت شدید با این موضوع ، گیاهخواری تا زمانی که برخی تحقیقات انجام نشود ، هنوز یک ماده غذایی مقوی است.

برخی از ایده های گیاهخواری

تولیدکنندگان سبزیجات ممکن است در شبکه های اجتماعی نسبت به سایر مواد غذایی آسیب پذیر ، افسرده یا ناسالم باشند. برای گیاهخواران یافتن رژیم غذایی که نیازهای سبزیجات را برآورده کند آسان است.

کمبود ویتامین

سبزیجات ، آجیل ها و سایر غذاهای گیاهی حاوی عناصر ریز مغذی بسیاری هستند که بدن برای عملکرد صحیح به آنها نیاز دارد. با این حال ، اگر گوشت ، ماهی و لبنیات را از رژیم غذایی خود حذف کنید ، ید ، روی و ویتامین B12 دریافت نخواهید کرد. بدون این مواد مغذی ، به بیماری تیروئید ، خستگی ، اسهال ، از دست دادن چشایی و بویایی و آسیب عصبی مبتلا خواهید شد. بدیهی است که یافتن غذاهایی که بتوانند جایگزین این ریز مغذی ها شوند و افزودن آنها به رژیم غذایی می تواند به سلامت آنها کمک کند.

تأثیر رژیم های گیاهی بر مغز

مطالعات مختلف نشان داده است که سطح موجودات در رژیم گیاهخواری کمتر است و این ارگانیسم برای عملکرد مغز ضروری است ، اما توجه داشته باشید که ارگانیسم یک آمینو اسید ضروری است ، به این معنی که بدن ما می تواند آن را از اسیدهای آمینه دیگر تولید کند. گوشت ، مرغ و ماهی نیروهای محرکه ایجاد هستند ، بنابراین جای تعجب نیست که سطح شکارچیان کمتر از کسانی است که گوشت می خورند.

در عوض ، شکارچیان کمتر از شکارچیان به بیماری روانی مبتلا می شوند. حال ، این ممکن است مربوط به مقدار چیزهایی باشد که یک حیوان می خورد یا نمی خورد. به عنوان مثال ، ممکن است سبزیجات یا لوبیا بیشتری بخورید. یا شاید به این دلیل که گیاهخواران بیشتر ورزش می کنند و سیگار می کشند یا چیزهای دیگر زندگی. البته توجه داشته باشید که برای تأیید این موضوع نیاز به تحقیقات بیشتری است.

تأثیر رژیم های گیاهی بر بیماری Covid-19

از آنجا که هیچ کس مطمئن نیست که ویروس کرونا به نام Covid-19 چه تاثیری بر افرادی که رژیم های مختلفی را می خورند می گذارد ، هیچ دلیلی وجود ندارد که بگوییم انواع غذاها در پیشگیری از بیماری موثر هستند. محققان در حال حاضر وضعیت سلامت افراد مبتلا به Covid-19 را ارزیابی نمی كنند زیرا پزشكان به رژیم های غذایی خاصی دسترسی ندارند و نتایج آنها تحت نظارت است.

پزشکان اکنون در تلاش هستند تا جان بیماران را نجات دهند و در مورد رژیم غذایی و چگونگی تأثیر آن بر وضعیت فعلی آنها چیزی را بررسی نمی کنند. با وجود همه گیری ، ممکن است زمان برای بررسی برنامه های غذایی و تأثیر آنها بر بقای Covid-19 وجود داشته باشد ، اما زمان آن نیست که اقدام کنید.

لازم به ذکر است که اگرچه رژیم های گیاهی محبوب ترین سبزیجات هستند (فقط غذاهای گیاهی) منابع اصلی بقا هستند ، اما محصول کم نیست. هیچ مدرکی وجود ندارد که رژیم های گیاهی از ابتلا افراد به این بیماری جلوگیری کند.

بسیاری از مردم به دلیل فرهنگ و کشور تربیتی خود زیاد غذا می خورند. در نتیجه ، این امکان وجود دارد که فرد گوشت گیاه خوار یا غیرطبیعی باشد ، اغلب از طریق تولد. با این حال ، به دلیل محبوبیت سبزیجات ، بسیاری از مردم گیاهخوار می شوند که دوست دارند. در اینجا لیستی از پنج کشور برتر با بیشترین دام وجود دارد:

آلمان

آلمان ، یکی از اعضای برجسته اتحادیه اروپا ، حدود 9 درصد از کل جمعیت جهان را تشکیل می دهد. برای کشوری مانند آلمان ، فرهنگ ممکن است گیاهخواری را ترغیب نکند ، اما تأثیر آن بر گوشت ، محیط و سلامتی است که اشتهای گوشت را دامن می زند. این رسم در میان افرادی که در شهرهایی مانند برلین و مونیخ زندگی می کنند معمول است.

ایتالیا

ایتالیا همیشه یکی از اولین کشورهای اروپایی بوده که دارای رژیم غذایی سالم بوده و دارای بالاترین جمعیت غیر گیاهخوار در بین کشورهای اروپایی با 10٪ جمعیت است که بالاترین میزان در جهان غرب است. به نظر می رسد دلیل اصلی میل به سلامتی است ، علاوه بر مزایای سلامتی موجود در این رژیم ، بسیاری از افراد را به پرهیز از مصرف گوشت سوق داده است. در عوض ، برخی از شهرهای ایتالیا سعی کرده اند مصرف گوشت خود را کاهش دهند ، حتی اگر گوشت خیلی سالم نباشد ، اما آموزش یا بهداشت و آگاهی محیطی آنها با رژیم های گیاهی تقویت شده است. این امر باعث ایجاد رستوران های گیاهی بیشتر شده است.

تایوان

حدود 12٪ از جمعیت این کشور آسیایی از رژیم غذایی ناسالم پیروی می کنند. روش بودایی وگان یکی از منابع اصلی ترویج سبزیجات در تایوان است. این کشور اصرار به ممنوع کردن حیوانات و مقررات سختگیرانه غذایی دارد بنابراین تایوان اولین کشوری است که در لیست سبزیجات بخشی از فرهنگ خود است و نه مانند کشورهای غربی از نظر سلامتی مفید است.

هند

بدون شک ، وقتی صحبت از سبزیجات می شود ، اولین کشوری که به ذهن خطور می کند هند است و بس. برخی از ما ممکن است فکر کنیم که همه در هند گیاهخوار هستند اما این درست نیست. حدود 38٪ از جمعیت هند سبزیجات می خورند و دلیل اصلی شیوع زیاد آن فرهنگ و آیین هندو در سراسر کشور است.

دکمه بازگشت به بالا