patc / خراسان رضوی بیشتر ما نام غذاهای خوشمزه و شگفت انگیز را شنیده ایم. بعضی اوقات وسوسه می شویم که آنها را بخریم ، اما چه چیزی با این غذاها همراه است؟ آیا نگرانی های سلامتی فوق الذکر صحت دارند؟
طبق اخبار پزشکی ، طیف گسترده ای از محصولات ، از جمله میوه ها ، سبزیجات ، ادویه جات ، ترشیجات ، سبزیجات برگ دار و قوطی های پروتئینی این علامت را دارند. اما یک وعده غذایی گران قیمت به چه معناست و چگونه می توان به همان اندازه سالم که آنها می گویند سالم است؟
در حال حاضر ، هیچ توضیح علمی روشنی برای اینکه چه غذایی بهترین غذا ساخته می شود وجود ندارد. به طور کلی ، این اصطلاح به غذاهای مقوی اشاره دارد و معروف است که دارای فوایدی برای سلامتی است. بهترین غذا در تمام نقاط جهان موجود است. به عنوان مثال ، با ذکر غذاهای با کیفیت در جستجوی تجارت الکترونیکی ، صفحه به صفحه ، محصولات و محصولات به عنوان بهترین مواد غذایی مانند روغن قهوه ، پودر چای سبز ، میوه های خشک و مکمل ها معرفی می شوند که برخی از آنها ارزان تر هستند.
شرکت ها با برچسب زدن به این محصولات به عنوان بهترین مواد غذایی ، میلیون ها دلار درآمد کسب می کنند. بازار جهانی غذا برای سال 2018 حدود 137 میلیارد دلار تخمین زده شده است. اما آیا واقعاً بازار خرده فروشی با تمام بحث ها مرتبط است؟
بسیاری از متخصصان بهداشت از استفاده از اصطلاح superfood مراقب هستند. معنای واقعی کلمه وجود ندارد و هیچ قانونی در مورد استفاده از کلمه در نوشتن وجود ندارد. به همین دلیل ، هیچ تضمینی وجود ندارد که ماده ای با شدت مصرف زیاد ، تأثیر خاصی داشته باشد یا حاوی مواد مغذی باشد.
مصرف کنندگان اغلب فکر می کنند چیزهایی که دارای برچسب مغذی تری هستند از دیگران بهتر هستند ، این درست نیست. این امر می تواند منجر به افزایش قیمت برای خرید کالاهای گران قیمت از سوی مصرف کنندگان شود. محصولاتی که به عنوان اقلام سالم مانند غذاهای سالم ، پروتئین و مکمل ها به فروش می رسند هزینه زیادی را در بر می گیرند ، در حالی که مصرف کنندگان می توانند با خرید غذاهای کامل مانند میوه ها و سبزیجات سود بیشتری کسب کنند. علاوه بر این ، بهترین مواد غذایی متشکل از میوه ها و سبزیجات مقدار هیچ ماده ای یا میزان ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های رژیم را مشخص نمی کنند.
اتحادیه اروپا استفاده از این کلمه را در متن ممنوع کرده است مگر اینکه در متن کنونی به وضوح بیان کند.
برخی از متخصصان تغذیه نگران کیفیت برچسب های غذایی هستند ، زیرا می توانند برخی از غذاها را شگفت انگیز نشان دهند. به عنوان مثال ، کاترین کالینز ، مدیر پزشکی سابق بیمارستان سنت جورج در لندن و اکنون متخصص تغذیه در یک بیمارستان انگلستان ، در مصاحبه ای با The Observer در سال 2007 نگرانی های خود را بیان کرد. وی هشدار داد که اصطلاح ابرغذا بی معنی و مضر است ، و بسیاری از مردم “تصور غلط” در مورد غذا دارند که اغلب به آن اشاره می شود.
غذای محبوب بسیار خوب
بسیاری از غذاها بهترین غذاها محسوب می شوند زیرا به پیشگیری و پیشگیری از بیماری کمک می کنند. بیشتر این محصولات از گیاهان ساخته می شوند ، اما به سایر غذاهای حیوانی مانند ماهی نیز این عنوان داده شده است. متخصصان بهداشت گاهی غذاهای زیر را بهترین غذاها می دانند در حالی که اعتراف می کنند معنایی برای این اصطلاح ندارد. توت آبی ، کلم پیچ ، دانه های چیا ، ماکا ، آب میوه ها ، میوه ها ، کاکائو ، زنجبیل ، سیر ، دانه های کتان ، فلفل تند ، انار ، زردچوبه ، جوانه گندم ، چای سبز ، ماهی آزاد ، آووکادو ، برگ های چلیپا و چغندر از این گروه.
بدیهی است که بسیاری از غذاهای دیگر وجود دارد و مردم اغلب از آنها به عنوان بهترین غذاها یاد می کنند. بسیاری از کارشناسان بهداشت شک دارند که رژیم های غذایی با کیفیت بالا ، حتی برخی از غذاهایی که از این طریق انتخاب می شوند ، فواید سلامتی دارند. به عنوان مثال ، میوه هایی که اغلب غذاهای سالم خوانده می شوند ، سالم هستند. نتایج یک مطالعه نشان داد که مصرف توت می تواند با عملکرد قلب و عروق مرتبط باشد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. با این حال ، تحقیقات بیشتر برای تأیید این امر تشویق می شود.
لازم به ذکر است که غذاهای حاوی برگهای چلیپایی مانند کلم پیچ ، کلم بروکلی و گل کلم نیز خطر کمتری در بیماری قلبی و سایر سرطان ها دارند.
ثابت شده است که سیر تاکنون دارای خواص ضد سرطان ، ضد دیابت و ضد فشار خون است و مرکبات برای متابولیت های ضد التهاب و آنتی اکسیدان از جمله فلاونوئیدها ، آلکالوئیدها ، کاروتنوئیدها ، کومارین ها ، اسیدهای فنلیک ، ضروری هستند. و اسیدهای چرب
این امکان وجود دارد که بسیاری از غذاها که به نظر بهترین هستند می توانند از طرق مختلف سالم باشند. دلیل آن این است که آنها حاوی ویتامین ها ، مواد معدنی و مواد مغذی مفیدی مانند پلی فنل ها و کاروتنوئیدها هستند که از طرق مختلف از جمله التهاب و جلوگیری از آسیب سلول بر سلامتی تأثیر می گذارند. زیرا کاروتنوئیدها و پلی فنول ها آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند از استرس اکسیداتیو و تنش سلولی جلوگیری کنند و این به پیری کمک می کند.
با این حال ، برخی از غذاهای با کیفیت بهتر از غذاهای دیگر شناخته شده اند. به عنوان مثال ، در گذشته این بهترین غذایی بود که بسیاری از مردم فکر می کردند از انواع دیگر سبزیجات سالم و سالم است.
بدیهی است ، اگر مورد اول از قبل سالم بوده و می تواند از نظر جسمی متناسب باشد ، همراه با کاهش تومورها و خواص ضد توموری احتمالی باشد ، به این معنی نیست که برگهای خاصی سالم نیستند یا برای سلامتی از قبل لازم است. بسیاری دیگر از گیاهان غیر محبوب مانند شاهی و خرفه نیز بسیار مغذی هستند و با فواید سلامتی در ارتباط هستند. این گیاهان داروهای آنتی اکسیدانی و ضد توموری بیشتری مانند پلی فنول ها و کاروتنوئیدها ارائه می دهند که می توانند از آسیب سلول جلوگیری کنند.
مطالعات نشان می دهد که خوردن غذاهای زیادی که حاوی این مواد هستند ، مانند شاهی ، می تواند دارای دیابت ضد التهاب ، ضد قلبی عروقی و دیابت نوع 2 باشد. آنها همچنین غنی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. در یک مطالعه برگ های رژیم های غذایی آنها تجزیه و تحلیل شد و مشخص شد که شاهی ، کلم چینی ، چغندر ، اسفناج ، کاسنی ، خردل و دانه ها حاوی 17 ماده مغذی از جمله پتاسیم ، کلسیم ، آهن ، تیامین ، ریبوفلاوین و نیاسین هستند. و ویتامین های A ، B6 ، B12 و C سالم تر از همیشه هستند.
ماهی سالمون نمونه دیگری از غذایی است که می تواند سالم باشد. این منبع امگا 3 و سایر مواد مغذی ضروری است. با این حال ، برخی از ماهی ها ، از جمله شاه ماهی ، ماهی خال مخالی و ساردین نیز حاوی امگا 3 هستند و ممکن است ارزان تر از ماهی باشد.
این بدان معنا نیست که غذاهایی که به عنوان غذاهای فوق العاده شناخته می شوند برای سلامتی ضروری نیستند ، بلکه بسیاری از غذاهای دیگر دارای مزایای مشابه سلامتی هستند اما به عنوان غذاهای با کیفیت شناخته نمی شوند که با قیمت بالاتری در بازار عرضه می شوند.
انتهای پیام