به نقل از پایگاه خبری نشان، ورق گالوانیزه نوعی ورق فولادی است که با روکش دادن سطح آن با لایهای از روی، از خوردگی محافظت میشود. وزن ورق گالوانیزه بستگی به ضخامت ورق، نوع روکش و تراکم روی دارد.
چیستی و ماهیت ورق گالوانیزه
این ورق نوعی ورق فولادی است که برای جلوگیری از خوردگی و افزایش عمر آن با روی پوشانده شده است. با توجه به فرآیندهای مختلف گالوانیزه، ورق های گالوانیزه گرم و ورق های فولادی الکترو گالوانیزه داریم. محاسبه وزن ورق گالوانیزه به عامل چگونگی فرآیند تولید آن هم مرتبط است. وزن این عنصر زمانی که طی فرآیند نورد گرم تولید میشود، با زمانی که طی فرآیند نورد سرد ساخته میشود فرق دارد. به دلیل مقاومت در برابر خوردگی عالی و ظاهر خوب، انتخابی مقرون به صرفه در ساختمان ها، خودروها، مبلمان، لوازم خانگی، کشتی ها و غیره است.
استفاده از فلز روی در ورق گالوانیزه
چیزی که توانسته گالوانیزه را تا این حد خاص کند، عنصر روی موجود در روکش آن است. در مرحله نهایی از تولید این عنصر آلیاژی، پوششی از فلز روی بر آن قرار می گیرد.
هرچه میزان روی در فلز بیشتر باشد، ممکن است در محاسبه وزن گالوانیزه تاثیرگذارتر باشد.
انواع ورق آهن گالوانیزه
ورق آهن گالوانیزه یک نوع ورق فلزی است که با روکش دادن آهن با لایهای از روی، مقاومت آن در برابر خوردگی و سایش را افزایش میدهد. این نوع ورق برای کاربردهای مختلفی مانند ساخت قطعات خودرو، سازههای سبک، لولهها، تختههای سقفی و غیره استفاده میشود. ورق آهن گالوانیزه به دو روش اصلی تولید میشود: روش گرم و روش سرد. در روش گرم، ورق آهن را در حمام مذاب روی غوطه ور میکنند تا لایهای از روی بر روی سطح آن جای بگیرد. در روش سرد، ورق آهن را با الکترولیز یا پوشش الکتروستاتیک با روی پوشانده میکنند. هر دو روش مزایا و معایب خود را دارند.
کاربرد گسترده ورق گالوانیزه
در ادامه پایگاه خبری نشان خاطر نشلان کرد ورق گالوانیزه با یک لایه روکش آلیاژ روی یا روی-آلومینیوم پوشانده شده است که این روکش باعث میشود که ورق در برابر خوردگی و سایش مقاومت بیشتری داشته باشد. ورق گالوانیزه در صنایع مختلفی مانند ساختمان، خودرو، برق، لوله و اتصالات، ماشین آلات کشاورزی و صنایع دستی کاربرد دارد. ورق گالوانیزه به دلیل قابلیت شکلپذیری، جوشپذیری، نصب آسان و قیمت مناسب، کاهش هزینه های نگهداری، افزایش قابلیت اطمینان، بهبود ظاهر زیبا، افزایش مقاومت در برابر حرارت و شعله و کاهش وزن از محبوبیت بالایی برخوردار است.
موارد مورد نیاز برای محاسبه وزن ورق گالوانیزه
برای محاسبه وزن ورق گالوانیزه، جدولی درنظر گرفته شده که در آن چند مورد نقش بسیار پررنگی در زمان محاسبه دارند. می توان از عرض، ضخامت، طول و چگالی ورق، به عنوان این عوامل موثر نام برد.
فرمول لازم برای روش محاسبه وزن ورق گالوانیزه
تمامی اعدادی که در این فرمول قرار می دهید باید به طور کامل و دقیق باشند. ضخامت به میلی متر، طول به متر و عرض هم به میلی متر اندازه گیری می شود.
طول * عرض * ضخامت * چگالی آهن/ 1000
چگالی فولاد برابر با 7.85 گرم بر سانتیمتر مکعب و چگالی روکش بستگی به نوع آن دارد. برای مثال، چگالی روکش زینک برابر با 7.14 گرم بر سانتیمتر مکعب است.
اهمیت انجام محاسبه وزن ورق گالوانیزه برای خرید
محاسبه وزن ورق گالوانیزه برای خرید یکی از مهمترین مراحل در انتخاب و خرید این نوع ورق است. وزن ورق گالوانیزه تاثیر مستقیم بر قیمت آن دارد و همچنین می تواند بر روی کیفیت، مقاومت و عملکرد آن اثر بگذارد. برای محاسبه وزن ورق گالوانیزه باید ابعاد، ضخامت و نوع روکش آن را در نظر گرفت. از سوی دیگر نکات دیگری برای خرید این محصول وجود دارد که می تواند بر کیفیت و در نهایت محصول تولیدی به صورت مستقیم تاثیر داشته باشد.
محاسبه وزن ورق گالوانیزه برای خرید یکی از مهمترین مراحل در انتخاب و خرید این نوع ورق است. وزن ورق گالوانیزه بستگی به ضخامت، ابعاد و نوع روکش آن دارد.
محاسبه وزن ورق گالوانیزه برای خرید به شما کمک میکند تا هزینههای خود را کنترل کنید، مقدار مناسب ورق را سفارش دهید و کیفیت و استحکام ورق را بسنجید. بنابراین، پیش از خرید ورق گالوانیزه، حتما از محاسبه وزن آن اطمینان حاصل کنید.
این محتوا از انواع ورق گالوانیزه و نحوه محاسبه وزن آن خلاصه برداری شده است.
انتهای پیام/