برترین های کار و کسبعمومی

شناخت ابزار کاشت ناخن و کارایی هر کدام

برای انجام کاشت ناخن نیاز به ابزار و مواد کاشت ناخن دارید. در واقع شناخت وسایل کاشت ناخن و کاربرد آن ها، مهم ترین اصل در ناخن کاری است و بدون آگاهی از جدیدترین ابزار و وسایل روز، ناخن کاری بی تجربه شناخته می شوید. ابزار کاشت ناخن به دو دسته کلی ابزار و مواد تقسیم می شود. در ادامه لیست کامل ابزار کاشت ناخن و کاربرد آنها را معرفی می کنیم.

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن نوعی از آرایش وتزئین ناخن است، که در آن به روش های مختلف نوعی از مواد را به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی چسبانده می شود. برای این که مواد کاشت بر روی سطح ناخن ها چسبیده شود سطح ناخن را به وسیله سوهان می تراشند به گونه ای که صدف ناخن آسیب پیدا نکند.

فروش عمده لوازم کاشت ناخن در تهران |قیمت پک کامل کاشت ناخن دیجی کالا

ابزار و مواد مورد نیاز برای کاشت ناخن

مرحله اول کاشت ناخن آماده کردن و بستر سازی مناسب سطح ناخن برای کاشت  ناخن است. وسایل لازم برای بستر سازی مناسب ناخن عبارتند از:

ابزار مانیکور

  • ناخن گیر: هر ناخن کار حرفه ای و کار بلدی چند ناخن گیر برای کاربرد های گوناگون و کوتاه کردن ناخن ها احتیاج دارد.
  • سوهان دستی: برای فرم دهی ناخن ها، باید سوهان دستی مناسبی داشته باشید. سوهان ها بنا به سختی و نرمی، درجه های مختلفی دارند. سوهان های سمباده ای دو طرف دارند که می توانند درجه زبری متفاوتی داشته باشند. از سوهان دستی برای طراحی دقیق ناخن ها، کمک به صاف کردن پولیش ناخن ها و تمیز کاری کاشت ناخن استفاده می شود.
  • سوهان برقی: در وسایل کاشت ناخن، سوهان برقی نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. سوهان های برقی سری های گوناگونی دارند که هر کدام قسمتی از ناخن را بسترسازی می کنند.
  • بافر: باعث نرم شدن و براقیت سطح ناخن پس از سوهان کشی ناخن می شود. بافرها نیز دارای درجات سختی متفاوتی هستند که برای صیقل دادن ناخن استفاده می شوند.
  • پوشر ناخن: کوتیکول ناخن لایه ای پوست مرده بر روی ناخن است، که برای یک کاشت ناخن عالی باید کوتیکول های اضافه را از بین ببرید. زیرا این کار سطح ناخن را گسترده تر می کند و طرح روی کاشت ناخن نیز زیبا تر دیده می شود. پوشر ها یا عقب زن ها ابزاری هستند که این کوتیکول ها را عقب می زنند و در دو نوع چوبی و فلزی وجود دارند.
  • نیپر ناخن: به کمک نیپر می توانید کوتیکول هایی که بعد از استفاده از پوشر ناخن باقی مانده اند یا پوست های اضافه ناخن در هنگام مانیکور را جدا کنید. در هنگام استفاده از نیپر ناخن باید احتیاط بسیار زیادی به خرج داد؛ زیرا ممکن است پوست اطراف ناخن در هنگام جدا کردن کوتیکول های اضافه کنده و زخمی شود.
  • پینچر ناخن: پینچر ناخن برای ایجاد حالت طبیعی و باریک شدن ناخن، برای افرادی که ناخن های پهنی دارند، استفاده می شود. پینچرهای ناخن از جنس فلز ساخته شده اند که مقاومت بسیار بالایی دارند.
  • قیچی: قیچی ناخن برای دور گیری کوتیکول و برداشت پوست های مرده ناخن به کار می رود. قیچی های ناخن دارای سری نازک مخصوصی هستند که در برابر ضربه حساس هستند.
  • پد و محلول کلینزر: پد کلینزر دستمالی بدون پرز است که برای تمیز کردن سطح ناخن از چربی و رطوبت به کار می رود. پد را باید به محلول کلینزر آغشته کرد و روی سطح ناخن بکشید.
  • فرچه یا برس ناخن: برای تمیز کردن سطح ناخن بعد از سوهان کشی، از فرچه یا برس ناخن استفاده می شود. این برس ها برای تمیز کردن زیر ناخن هم استفاده می شود.

ابزار کاشت ناخن

بعد از بستر سازی کامل ناخن ها، باید مواد کاشت یا لاک ژل بر روی ناخن قرار بگیرد. برای کاشت ناخن ها نیاز به ابزار و مواد اولیه دارید که عبارتند از:

  • تیپ ناخن: برای بلند تر کردن ناخن و مواد گذاری روی آن، از تیپ ناخن استفاده می شود. تیپ ها اندازه های متفاوتی دارند که بنا به سایز ناخن شخص استفاده می شود.
  • چسب ناخن: برای چسباندن تیپ ناخن و انواع و اقسام وسایل طراحی ناخن از چسب ناخن استفاده می شود.
  • قالب کاشت ناخن: قالب کاشت ناخن یکی از ابزار های کاشت ناخن می باشد که برای انجام کاشت قالبی در کاشت ناخن با پودر یا کاشت ناخن با انواع پلی ژل کاربرد دارد. در کاشت قالب مواد گذاری در داخل قالب انجام می شود. قالب کاشت ناخن جنس پلاستیکی و انعطاف پذیری دارد و اگر به درستی استفاده شود می توان چندین بار از یک قالب استفاده کرد.
  • گیره قالب پلی ژل: کاشت ناخن با قالب نیاز به دقت زیادی دارد، زیرا باید قالب ها را به درستی و در جای مناسب قرار دهید. گیره قالب پلی ژل این امکان را فراهم می کند که سرعت و دقت در کاشت پلی ژل افزایش پیدا کند.
  • فرمر ناخن: به جز تیپ ناخن، برای بلند کردن ناخن ها می توان از فرمر ناخن استفاده کرد. فرمرها برچسب های بزرگی هستند که زیر لبه آزاد ناخن چسبیده می شوند و سپس روی آن ها مواد گذاری انجام می شود. بعد از مواد گذاری باید فرمرها را از سطح ناخن جدا کرد. فرمر های کفشدوزکی برای داشتن ناخن هایی بلند و فانتزی بسیار مناسب هستند.
  • قلم پلی ژل: قلم پلی ژل برای طراحی و کاشت ناخن استفاده می شود. اکثرا قلم های پلی ژل دارای دو سر هستند. لبه فلزی قلم پلی ژل برای برداشتن پلی ژل و قرار دادن مواد بر روی ناخن است. طرف مویی قلم پلی ژل برای فرم دهی به ژل در قالب کاشت یا روی ناخن استفاده می شود. قلم های پلی ژل برای کاشت لمینت ناخن نیز کاربرد دارد. کاشت ناخن با استفاده از پلی ژل بسیار آسان و راحت تر از کاشت پودری است.
  • گوده یا پمپ استون: برای ترکیب لیکوئید با پودر کاشت، نیاز به ظرف مخصوصی به نام گوده دارید. گوده ها در جنس های مختلف سرامیکی، شیشه ای یا پلاستیکی موجود است. پمپ های لیکوئید نیز ظرفی دردار و دارای پمپ است که از پریدن و آلودگی لیکوئید جلوگیری می کند.
  • قلم کاشت پودری ناخن: به کمک قلم کاشت می توان پودر کاشت ناخن را روی ناخن قرار داد و به آن شکل داد. قلم های کاشت سایز ها و شکل های متفاوتی دارند. کاشت ناخن با ژل و کاشت ناخن با پودر هر کدام قلم مخصوص به خود را دارند.
  • دستگاه UV/LED: دستگاه های لاک خشک کن انواع مختلفی دارند که در بازار ارائه می شود. جدید ترین دستگاه لاک خشک کن که برای لاک ژل هایی که با نور یووی و لاک ژل هایی که با نور ال ای دی خشک می شوند مناسب است؛ دستگاه یووی ال ای دی هستند. برای خرید دستگاه یووی ال ای دی در انواع متنوع خانگی و حرفه ای کلیک کنید.

مواد کاشت ناخن

اصلی ترین وسایل مورد نیاز برای کاشت ناخن، موادی است که برای کاشت ناخن استفاده می شود. انواع مواد کاشت ناخن عبارتند از:

  • ضد قارچ: برای جلوگیری از قارچ زدن ناخن پس از کاشت و از بین بردن آلودگی سطح ناخن، از ضد قارچ استفاده می شود.
  • پرایمرغیر اسیدی: برای اینکه رطوبت و چربی سطح ناخن کاهش داده شود از پرایمر استفاده می کنیم. علاوه بر این، پرایمر باعث چسبندگی بیشتر لاک ژل یا پودر روی سطح ناخن می شود و دوام کار را بالاتر می برد.
  • بیس کات: بیس کات ناخن به عنوان لایه ای میان بستر ناخن و مواد کاشت ناخن یا لاک ژل قرار می گیرد و از زرد شدن ناخن ها جلوگیری می کند. برای چسبندگی بهتر لاک ژل یا مواد کاشت به ناخن از بیس کات استفاده می شود.
  • تاپ کات: برای دوام، ماندگاری بالا و جلوه بخشیدن به ناخن ها از تاپ کات استفاده می شود. تاپ کات ها دو نوع براق و مات دارند. از تاپ کات های مات می توان برای طراحی و دیزاین ناخن هم استفاده کرد. برای خرید تاپ مات بسیار با کیفیت و مقرون به صرفه به سایت فروشگاهی گلارا مراجعه کنید.
  • پودر کاشت: پودر های کاشت رنگ های متفاوتی دارند که هر کدام کاربرد خاصی دارد. پودر های کاشت ناخن عبارتند از، پودر کاشت کلیر، پودر کاشت سفید، پودر کاشت هلویی و پودر دیپینگ هستند.
  • لاک ژل: لاک ژل نوعی لاک است که در ترکیب آن از اکرلیک استفاده شده است که برای خشک کردن آن باید از دستگاه یووی ال ای دی استفاده کرد. لاک ژل ها انواع مختلفی دارند که شامل لاک ژل مگنتی، لاک ژل شاین، دیسکو، نئون، تیتانیوم و حرارتی می شود. می توانید بنا به سلیقه خود انواع لاک ژل هایی که در بالا نام برده شده است را با تنوع رنگی بالا از سایت های معتبر خریداری و تهیه کنید.
  • روغن کوتیکول: برای تقویت، آبرسانی و مرطوب کردن کوتیکول ناخن و پوست اطراف ناخن از روغن کوتیکول استفاده می شود.
  • پلی ژل: نوعی از کاشت ناخن، که نیازی به لیکوئید ندارد و ژل مستقیما روی ناخن طبیعی، فرمر یا تیپ ناخن قرار می گیرد. ژل کاشت ناخن مختلفی برای کاشت ناخن در رنگ ها و کاربرد های مختلف تولید می شود. در مقایسه با پودر کاشت ناخن، پلی ژل روش سالم تری برای کاشت ناخن محسوب می شود.

جمع بندی

اکنون انواع ابزار و مواد مورد نیاز برای کاشت ناخن و کاربرد آن ها را به طور کامل می دانید. برای خرید ابزار کاشت ناخن باید توجه داشته باشید از کجا و با چه کیفیتی خرید میکنید در این مقاله می توانید به سایت فروشگاهی لوازم آرایشی مراجعه کنید. تمام محصولات موجود در سایت گلارا با کیفیت، مقرون به صرفه و با تنوع بسیار بالای رنگی موجود است.

دکمه بازگشت به بالا