دکتر فوق تخصص ارتوپد در تهران
روشهای درمانی مورد استفاده کلینیک فوق تخصصی ارتوپدی
روشهای تصویربرداری میتوانند به تشخیص بسیاری از بیماریهای ارتوپدی کمک کنند. به همین دلیل در بسیاری از موارد، متخصص ارتوپد تهران برای تشخیص علل دردهای مزمن مفصلی و استخوانی و علائمی که ممکن است بر اثر مشکلات اسکلتی و عضلانی برای بیماران ایجاد شوند؛ از روشهای تشخیصی زیر استفاده کنند:

- آرتروگرام (پرتونگاری مفاصل)
- اسکن استخوان
- اسکن توموگرافی کامپیوتری (CT)
- دیسکوگرافی
- اسکن تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)
- تصویربرداری با اشعه ایکس
گاهی اوقات برای درمان مشکلات اسکلتی و عضلانی از تزریق دارو به ناحیه دردناک استفاده میکنند. داروهایی که معمولا در یک کلینیک فوق تخصصی ارتوپدی برای کاهش علائم، تزریق میشوند عبارتند از:
- تزریق کورتیکواستروئید به مفاصل، تاندونها و رباطها و اطراف ستون فقرات
- جراحیهای آرتروسکوپی
- ترمیم بونونکتومی و پا چکشی
- جراحی ترمیم مجدد غضروف یا تجدید ساختار مجدد
- جراحی غضروف تا زانو
- مراقبت از شکستگیها
- آرتروپلاستی
- بازسازی رباطها
- ترمیم رباطها و تاندونهای پاره شده
- جراحی ستون فقرات مانند دیسککتومی، فروامینوتومی، لامینکتومی و فیوژن ستون فقرات
روشهای جدیدتری که معمولا به عنوان خدمات در کلینیک تخصصی ارتوپدی ارائه میشوند نیز عبارتند از:
- جراحی با حداقل تهاجم
- تثبیت پیشرفته خارجی
- پیوند استخوان و استفاده از پروتئین ترکیبکننده استخوان
در کل خدماتی که توسط مراکز و کلینیکهای ارتوپدی ارائه میشوند شامل یک رویکرد تیمی هستند. بنابراین در تمام این مراکز، تیمی متشکل از پزشک فوق تخصص ارتوپد و پزشک متخصص ارتوپدی حضور دارد. این تیم با استفاده از تخصص و تجارب خود، از ابزارهایی که در دسترس دارد برای درمان مشکلات و دردهای مزمن به بهترین شکل استفاده میکند.
اختلالات رایج اسکلتی عضلانی
اختلالات اسکلتی عضلانی (MSD) شرایطی هستند که میتوانند بر روی عضلات، استخوانها و مفاصل شما تأثیر بگذارند. برخی از مهمترین مشکلات این سیستم عبارتند از:
- تاندونیت
- سندرم تونل کارپال
- آرتروز
- آرتریت روماتوئید (RA)
- فیبرومیالژیا
- شکستگی استخوان
متاسفانه این اختلالات بسیار رایج بوده و خطر ابتلا به آنها با افزایش سن افزایش مییابد. شدت MSDها نیز میتواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. در بعضی موارد این اختلالات باعث درد و ناراحتی میشوند و انجام فعالیتهای روزمره را مشکلساز میکنند. تشخیص زودهنگام و درمان مناسب به کمک دکتر ارتوپدی ممکن است به کاهش علائم و بهبود وضعیت بیمار در بلند مدت کمک کند.
بهترین دکتر ارتوپد حاذق در تهران کیست؟
همانطور که در ابتدای مقاله بیان کردیم متخصص ارتوپد دکتر است که به تشخیص و درمان بیماری ها و آسیب دیدگی های مختلف سیستم اسکلتی و عضلانی بدن می پردازد. و می دانید که اهمیت درمان سیستم اسکلتی و عضلانی زمانی مشخص می شود که در حرکت های مختلف بدنی اختلال ایجاد شده است.
به همین خاطر درمان توسط بهترین دکتر ارتوپد در تهران از اهمیت بسیاری برخوردار است.بهترین دکتر ارتوپد در ایران کسی است که مراقبت های لازم برای مفاصل ، رباط ها ، عضله ها ، تاندون ها ، عصب ها و استخوان ها انجام دهد تا بیمار احساس بهتری داشته باشد.
بهترین روش درمانی باید انتخاب شود:
دکتر ارتوپد در مرحله اول با بررسیهای دقیق بعد از اینکه نو و مشکل بیمار را تشخیص داد به انتخاب بهترین روش درمانی می پردازد. برای این کار باید تمام آزمایش های لازم و اطلاعات کافی را کسب کند تا راهی برای درمان انتخاب کند که کمترین عارضه را برای بیمار به همراه داشته باشد و در مرحله آخر ، زمانی که هیچ راهی برای بیمار وجود ندارد ، روش جراحی را انتخاب کند
بهترین دکتر ارتوپد در تهران کسی است که سعی دارد حداقل امکان روش جراحی را برای درمان مشکلات اسکلتی و عضلانی انتخاب نکند چرا که این روش عوارض ناگواری برای بیمار وجود میآورد به خاطر همین دکتر ارتوپد باید تمام جوانه به روش جراحی را برای بیمار در نظر بگیرد و در آخر راهی را انتخاب کند که بیمار با مشکلات جدی روبرو نشود.
انتخاب دکتر باتجربه به عنوان بهترین دکتر ارتوپد در تهران
معمولاً هر کسی برای انتخاب دکتری به عنوان بهترین به سراغ دکترهای با تجربه روند که سال های زیادی است در این زمینه فعالیت دارند. معمولاً دکترهای با تجربه ی در درمان بیماری ها به صورت حرفهای عمل میکند. چرا که آنها در این سالهای متوالی تجربههای فراوانی کسب کرده اند و با مشکلات مختلفی روبهرو بودهاند.
اما به طور کلی بهترین دکتر ارتوپد در تهران کسی است که در کنار کسب تجربه های فراوان ، سعی کند همیشه روش های درمان خود را به روز نگه دارد و برای درمان بیماران از روش های جدید روی کار آمده استفاده کند.شما می توانید برای اطلاعات کافی از دکتر های ارتوپد و همچنین بهترین جراح زانو در تهران تجارب کاری آنها به سراغ صفحات رسمی و وبسایت های شخصی شان مراجعه کنید.
داشتن اطلاعات کافی برای تشخیص و درمان
یک متخصص ارتوپد زمانی به عنوان بهترین دکتر ارتوپد شناخته می شود که اطلاعات کافی در زمینه تشخیص و درمان مشکلات به دست آورده است و با روش های جراحی و غیر جراحی در زمینه آسیب های عضلانی و اسکلتی آشنا باشد. تا به صورت کاملا حرفه ای در این زمینه فعالیت کند.
بنابراین داشتن تحصیلات کافی متخصص ارتوپد بسیار اهمیت دارد. و دکتری که مدرک خود را در یک دانشگاه های معتبر دریافت کرده و دارای فلوشیپ ها و مدرک های فوق تخصصی نیز می باشد می تواند به عنوان بهترین دکتر ارتوپد در تهران انتخاب شود.
از کجا بدانیم که لازم است به یک متخصص ارتوپد مراجعه کنیم؟
روبرو شدن با موارد زیر بهتر است ، هر چه سریع تر به متخصص ارتوپد مراجعه کنید:
- زمانی که نیاز است که برای مفاصل و استخوان جراحی انجام دهید
- وقتی که یکی از اعضای بدن دچار شکستگی شده و در آن ناحیه نیاز است که گچ یا آتل بسته شود
- مواقعی که بدن عضوی از آن به خاطر ضربه و هر دلیلی دچار آسیب های شدید شده باشد و احساس درد در ناحیه آن ناحیه را داشته باشید.
- مواقعی که مفاصل شما دچار شکستگی شده و نیاز است ، آن شکستگی در جای خود قرار بگیرد و جا انداخته شود.
- مواقعی که در نواحی مفاصل بدن با قرمزی بیش از اندازه همراه با تورم مواجه شده باشید.
- زمانی که با حرکت دادن یکی از اعضای بدن دچار سختی شوید و یا حرکت دادن آن قسمت امکان پذیر نباشد.
هم چنین مشکلاتی که توسط پزشک ارتوپد قابل درمان می باشد شامل
- پوکی استخوان و آرتروز روماتوئید
- آسیب های کاری و ورزشی
- درد کمر ، عوارض دیسک کمر، سیاتیک و اسکولیوز
- پینه پا
- چرخش پای مادرزادی و پای کمانی، زانوهای چسبیده و ناهماهنگی پاها
- خارج شدن از مکان صحیح عضلات و استخوان و شکستگی
- رشد غیرمعمول
- ناهنجاریهای انگشتان دست و پا
- پارگی غضروف ، آسیبهای تاندون ، سویه های عضلانی
- پاره شدن رباط ها ، فشارها و پیچ خوردگی
چگونه میتوان از بیماریهای موثر بر روی سیستم عضلانی اسکلتی جلوگیری کرد؟
خطر ابتلا به دردهای مفصلی و اسکلتی با افزایش سن افزایش مییابد. ماهیچهها، استخوانها و مفاصل به طور طبیعی با افزایش سن ضعیفتر میشوند. اما این بدان معنی نیست که بروز اختلالات اسکلتی و مفصلی اجتنابناپذیر است. با مراقبت از بدن در طول دوران میانسالی، میتوانید خطر ابتلا به این اختلالات را کاهش دهید.
ضمن این که اتخاذ سبک زندگی سالم برای جلوگیری از دردهای مزمن بسیار مهم است. انجام تمرینات قدرتی و کششی، به صورت منظم میتواند به قوی نگه داشتن استخوانها، مفاصل و ماهیچهها کمک کند. همچنین انجام فعالیتهای روزمره به روشهای ایمن بسیار مهم است. مثلا برای جلوگیری از کمردرد باید اجسام را به شیوهای اصولی از زمین بلند کنید. ضمن این که باید هنگام برداشتن اشیاء سنگین مراقب باشید؛ و سعی کنید انجام حرکات تکراری را به حداقل برسانید.