نقد و بررسی مشکل نشناختن هارد در نصب ویندوز 10 + روش رفع آن
چرا هارد دیسک شناسایی نمی شود؟ یا چرا هنگام نصب ویندوز 10 هارد دیسک شناسایی نمی شود؟
علت شناسایی نشدن هارد در هنگام نصب ویندوز 10 روی لپ تاپ نسل یازدهم پس از تعمیر بدسکتور هارد چیست؟ این روزها اکثر افرادی که با کامپیوتر در تماس هستند چنین مشکل کامپیوتری را گزارش کرده اند که در پاسخ به رفع مشکلات حین نصب ویندوز تصمیم داریم این مطلب بسیار مهم را در سایت قرار دهیم تا شما عزیزان هنگام نصب ویندوز، خطای «ما نتوانستیم درایو را پیدا کنیم» را برطرف میکنند.
چرا هنگام نصب ویندوز 10 هارد دیسک شناسایی نمی شود؟
«خطا، ما نتوانستیم هیچ درایوی را در حین نصب ویندوز تعمیر کنیم»
اگر در حال خواندن این مقاله هستید حتما با این اروری که هنگام نصب ویندوز متوجه آن شده اید مواجه شده اید. متأسفانه ویندوز هیچ هارد دیسکی را شناسایی نکرده و به شما امکان دسترسی به نصب ویندوز را نمی دهد.
در ابتدا ممکن است فکر کنید مشکل از هارد دیسک است، یعنی با خطاهای خرابی هارد مواجه هستید یا حتی ممکن است فکر کنید که هارد وصل نیست.
در این زمان، کاربران کمی حرفه ای تر، اولین کاری که انجام می دهند این است که بایوس را برای اتصال هارد دیسک چک می کنند، یعنی در بایوس چک می کنند که آیا هارد دیسک کامپیوتر شناسایی شده است یا نه، وقتی این کار را انجام می دهید و ببینید هارد در بایوس شناسایی نمی شود، مشکل کامپیوتر شما جای دیگری است و ربطی به موضوع این مقاله ندارد، اما اگر شناسایی شده است، برای تعمیر دیسک شناسایی نشدن درایو در هنگام نصب ویندوز، کافیست ادامه مقاله را مطالعه کنید.
اگر هارد دیسک شما دارای مشکلی مانند کندی یا خرابی مداوم است، می توانید از نرم افزار بازیابی اطلاعات هارد خراب برای بررسی و تعمیر هارد استفاده کنید. در صورتی که باز هم مشکل شما رفع نشد با ما تماس بگیرید.
حل مشکل عدم شناسایی و یافتن هارد دیسک در هنگام نصب ویندوز 10
اکنون زمانی است که اگر هارد کامپیوتر و لپ تاپ شما در بایوس شناسایی شد اما در حین نصب ویندوز با خطای عدم شناسایی هارد در قسمت پارتیشن ها مواجه شدید، برای رفع این مشکل باید ادامه این مقاله را مطالعه کنید.
به خاطر داشته باشید که این مربوط به پردازنده ای است که به سیستم شما متصل است، پردازنده های نسل یازدهم اینتل (Intel Tiger Lake) از فناوری جدیدی به نام دستگاه مدیریت حجم اینتل استفاده می کنند.
این ویژگی پردازنده نسل یازدهم اینتل پردازش و ذخیره سازی کارآمد داده ها و همچنین بهینه سازی مصرف انرژی دستگاه های ذخیره سازی است. حالا به نظر شما وقتی هارد در هنگام نصب ویندوز شناسایی نشود چه اتفاقی می افتد؟ در آینده با شرکت پشتیبانی IT همراه باشید. برای اطلاعات بیشتر در مورد بهترین پردازنده های سال 2010 اینجا را کلیک کنید.
اگر شما هم مثل من دوست دارید بدانید که تمام مشکلات هارد دیسک شما چیست و چگونه می توان آنها را به راحتی برطرف کرد، در ادامه با من در مورد برترین خطاهای هارد دیسک و نحوه رفع آنها همراه باشید.
هنگام نصب ویندوز 10، هارد دیسک در تنظیمات ویندوز نشان داده نشد
هنگام نصب نسخه خانگی یا حتی نسخه سازمانی ویندوز 10، لازم است ابتدا درایور IRST را دانلود کنید تا نصب ویندوز بر روی هارد دیسک فعال شود. نحوه ریکاوری هارد اکسترنال دیتاریکاوری ایران را نیز در مقاله ای جداگانه آورده ایم تا اگر نیاز به اینکار دارید قبل از نصب ویندوز آنرا انجام دهید.
ابتدا، اجازه دهید به شما بگوییم، “نگران نباشید، مشکل سخت افزاری نیست” که نیاز به پشتیبانی سخت افزاری دارد، اما این مجموعه جدیدی از پردازنده های اینتل است.
بنابراین، ابتدا مطمئن شوید که هارد دیسک در لپ تاپ شناسایی شده است، برای این کار می توانید CPU خود را از بایوس بررسی کنید یا اگر ویندوز روی سیستم خود نصب کرده اید، می توانید از نرم افزار cpu z استفاده کنید.
پس از آن به سراغ مراحل بعدی می رویم، باید بدانید که اگر لپ تاپ شما با پردازنده نسل یازدهم اینتل است و در حین نصب ویندوز 10 نمی توانید هارد لپ تاپ خود را پیدا کنید، مربوط به نصب یک نرم افزار ساده است.
رفع مشکل عدم شناسایی هارد دیسک هنگام نصب ویندوز 10 روی پردازنده نسل یازدهم اینتل
لطفاً مراحل عیب یابی مشکل شناسایی نشدن هارد دیسک را در هنگام نصب ویندوز 10 دنبال کنید تا بتوانیم با هم این مشکل را برطرف کنیم، به یاد داشته باشید هنگام کار با هر خطای رایانه ای که در مورد آن صحبت می کنید می توانید از کارشناسان فناوری اطلاعات به صورت تلفنی کمک بگیرید تا از طریق ما با ما تماس بگیرید. تلفن همراه 0217129 را شماره گیری کنید و در صورت دسترسی به تلفن ثابت می توانید با شماره 9099071540 با ما تماس بگیرید.
اولین قدم دانلود نرم افزار رسمی شرکت اینتل جهت بهبود عملکرد هارد دیسک به نام درایور Intel Rapid Storage Technology (IRST) می باشد که با کلیک بر روی نام نوشته شده نرم افزار می توانید مستقیما نرم افزار را از سایت دانلود نرم افزار کامپیوتر Make the دانلود نمایید. برنامه
پس از دانلود فایل مورد نظر، کافی است مراحل زیر را با یک سیستم کامپیوتری دیگر دنبال کنید
1-ابتدا آن را از حالت فشرده خارج کنید
2- پوشه ای را که از حالت فشرده خارج کردید با محتویات آن در یک فلش جداگانه یا حتی فلش مموری که قابل بوت بوده است برای نصب ویندوز 10 قرار دهید و ویندوز را از آن فلش نصب کنید.
زیرا باید در مرحله ای از نصب ویندوز که هارد دیسک شناسایی نمی شود به این فایل ها مراجعه کنیم.
3-حالا بعد از انجام کارهایی که در بالا گفته شد دوباره نصب ویندوز را شروع کنید و در نقطه ای که ویندوز باید درایوها را تشخیص دهد اما چیزی پیدا نمی کند.
آیا گاهی اوقات صداهای عجیب و غریب از هارد دیسک کامپیوتر خود می شنوید؟ آیا می دانید چگونه صدای عجیب هارد دیسک را تعمیر کنید؟
در مرحله پارتیشن زمانی که با ارور we found no drive مواجه شدید و هارد در این قسمت شناسایی نشد کافیست بر روی LOAD DRIVER کلیک کنید و سپس از داخل فلش خود IRST driver را انتخاب کنید. سپس مراحل زیر را دنبال کنید. همانطور که می بینید داخل فلش پوشه ای به نام IRST وجود دارد که به معنی همان فایل دانلود است، کافیست این پوشه را انتخاب کرده و دکمه ok را فشار دهید.
پس از انتخاب پوشه مورد نظر با دو گزینه روبرو می شوید که مطابق تصویر زیر گزینه مناسب را انتخاب کرده و مدتی منتظر بمانید تا فایلی که می خواهید نصب کنید و مشکل عدم شناسایی هارد در هنگام نصب ویندوز 10 حل شود. شما.
پس از نصب نرم افزار IRST در کمال ناباوری خواهید دید که هارد و درایوهای شما به طور کامل شناسایی شده اند.
برای ادامه مراحل نصب ویندوز 10 و رفع تمامی ایرادات و ارورها در هنگام نصب ویندوز، می توانید مرحله به مرحله نصب ویندوز 10 را با آموزش خیالی ادامه دهید.
نسل جدید هارد دیسک های کامپیوتر به صورت بی سیم متصل می شوند و دیگر نیازی به کابل ندارند! آیا می خواهید در مورد آنها بیشتر بدانید و چه ویژگی هایی دارند؟ هارد وایرلس چگونه کار می کند؟
عدم شناسایی هارد دیسک هنگام نصب ویندوز 10 در لپ تاپ نسل یازدهم
احتمالا برای شما هم پیش آمده که هنگام نصب ویندوز متوجه شوید که ویندوز هیچ هارد دیسکی را نمی شناسد. خب در ابتدا ممکن است فکر کنید که هارد مشکل دارد یا وصل نیست. کاربران حرفه ای تر به سرعت در BIOS بررسی می کنند که آیا هارد دیسک شناسایی شده است یا خیر. اگر تشخیص داده نشود، مشکل جای دیگری است و ربطی به موضوع این راهنما ندارد. حال اگر هارد دیسک در بایوس شناسایی شد، اما در هنگام نصب ویندوز اثری از آن مشاهده نشد، این راهنما به شما کمک خواهد کرد.
پردازنده های نسل یازدهم اینتل (Intel Tiger Lake) از فناوری جدید دستگاه مدیریت حجم اینتل استفاده می کنند.
که پردازش کارآمد داده های ذخیره سازی و مصرف انرژی دستگاه های ذخیره سازی را بهینه می کند.
هنگام نصب یک نسخه خانگی یا یک نسخه سازمانی ویندوز 10، هر دو باید درایور IRST را قبل از نصب ویندوز بارگیری کنند.
نگران نباشید مشکل سخت افزاری نیست بلکه کارت بازی جدید اینتل است 🙂
اگر لپ تاپ شما دارای پردازنده نسل 11 اینتل می باشدو تجربه کردید که ویندوز هنگام نصب ویندوز 10 نمی تواند هاردی را پیدا کند.
لطفاً به مراحل عیب یابی زیر مراجعه کنید.
اولین مرحله دانلود درایور Intel Rapid Storage Technology (IRST) است که می توانید با کلیک بر روی آن به طور مستقیم از سایت کامپیوتر جدید دانلود کنید.
پس از دانلود فایل مورد نظر، آن را از حالت فشرده خارج کرده و محتویات آن را در یک فلش مموری قرار دهید تا هنگام نصب ویندوز به آن مراجعه کنید.
خوب، بعد از انجام موارد بالا، دوباره ویندوز را نصب کنید و در نقطه ای که ویندوز باید درایوها را تشخیص دهد، اما چیزی پیدا نمی کند.
روی LOAD DRIVER کلیک کنید و درایور IRST را انتخاب کنید.
پس از نصب درایور IRST در کمال ناباوری می بینید که هارد و درایوهای شما شناسایی شده اند.
اگر نمی خواهید این کارها را انجام دهید، وارد بایوس شوید و VMD را غیرفعال کنید.
VMD = دستگاه مدیریت حجم اینتل
یکی از مشکلات کاربران جدید برای نصب ویندوز این است که هنگام نصب ویندوز 10 هارد لپ تاپ یا کامپیوتر شخصی آنها شناسایی نمی شود اما آیا این مشکل یک مشکل سخت افزاری است؟
اگر تمام بررسی های سخت افزاری را انجام داده اید، اما هارد درایو هنوز در تنظیمات ویندوز شناسایی نشده است، در این مقاله با ما همراه باشید. باید گفت که اگر برای نصب ویندوز لپ تاپ یا کامپیوتر شخصی با پردازنده نسل یازدهم اینتل خریداری کرده باشید، اغلب با این مشکل مواجه خواهید شد.
قابلیت ها ی پردازنده های نسل یازدهم (Tiger Lake) اینتل
پردازنده های نسل یازدهم (Tiger Lake) اینتل که اخیراً رونمایی شده است، دارای قابلیت های جدیدی هستند که نسبت به نسل های قبلی یک پله بالاتر است. از جمله این قابلیت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.
– کاهش مصرف برق و راندمان باتری تا 20 درصد.
– استفاده از هوش مصنوعی به نام Intel’s NeuralAccelerator 2.0 که کارایی و قدرت پردازش را تا بیش از 2 برابر افزایش می دهد.
– استفاده از کارت گرافیک قدرتمند Iris xe را فعال کنید که باعث افزایش عملکرد گرافیکی در پردازش عکس و بازی می شود.
اکنون می دانیم که پردازنده قدرتمندی داریم اما وجود این پردازنده نیز می تواند ما را دچار مشکل کند. یکی از این مشکلات عدم شناسایی هارد و نشان ندادن درایوهای ما در هنگام نصب ویندوز 10 است. اما رفع این مشکل آنقدرها هم سخت نیست و باید گفت که با طی کردن چند مرحله و کلیک ساده می توانید مشکل را در کمتر از یک دقیقه.
اولین قدم ایجاد یک دیسک قابل بوت بر روی فلش مموری است. ویندوز 10 خود را از طریق نرم افزارهای رایج مانند “Rufus” یا “Microsoft’s Media Creation Tool” روی حافظه خارجی به عنوان بوت ایجاد کنید.
سپس عبارت Intel Rapid Storage Technology Driver Installation Software را در سایت گوگل جستجو کنید و وارد لینک زیر شوید. یا می توانید فایل مربوط به سیستم خود را از وب سایت سازنده لپ تاپ یا کامپیوتر شخصی خود دانلود کنید.
پس از دسترسی به سایت اینتل، بسته به اینکه سیستم شما از فناوری Intel Volume Management Device (VMD) استفاده می کند یا خیر، یکی از گزینه های زیر را دانلود کنید.
پس از دانلود فایل مورد نیاز، آن را از حالت فشرده خارج کرده و در فلش مموری که قبلا ویندوز را در حالت بوت قرار داده ایم، کپی کنید. پس از این اقدامات سیستم خود را راه اندازی کرده و ویندوز 10 را راه اندازی می کنیم و پس از گذراندن مراحل اولیه نصب ویندوز گزینه نصب ویندوز را مطابق تصویر زیر انتخاب می کنیم.
از این مرحله است که اغلب با مشکل مواجه می شویم و با پیغام «ما درایو پیدا نکردیم» مواجه می شویم.
بنابراین برای رفع مشکل باید به فایل بوت که قبلاً در فلش درایو کپی کرده ایم دسترسی داشته باشیم. در صفحه بعد بر روی آیتم Load Driver کلیک کرده و پوشه مورد نظر را باز کنید.
سپس در صفحه بعد فایل کنترلر Intel RST VMD را انتخاب کرده و روی Next کلیک کنید.
پس از این مرحله مشاهده خواهید کرد که درایوهای شما به طور کامل قابل مشاهده هستند، اکنون می توانید مراحل نصب ویندوز را ادامه دهید.
در صورت لزوم، اگر موردی به نام VDM وجود دارد، می توانید آن را در تنظیمات بایوس غیرفعال کنید.